Bestiální čin otřásl Plzeňskem: Muž zbil ženu a petardou ji zranil v intimních partiích

Policie České republiky (Ilustrační foto)

Muž na Plzeňsku zbil ženu a odpálil jí petardu v oblasti genitálií

S nepopsatelnou bestialitou se setkali plzeňští policisté v případu 35letého muže, který na ubytovně v obci Kožlany zbil ženu. Jeho krutost vygradovala ve chvíli, kdy umístil do její vaginy petardu a následně ji odpálil. Ženu s velkými bolestmi převezl do Fakultní nemocnice Plzeň a před lékaři se všemožně vymlouval. Ti však zavolali policisty, kteří agresora ihned zadrželi. Podle mluvčí policistů pro oblast Plzeň-venkov Evy Červenkové došlo k zajištění pachatele přímo na místě. O případu informoval web Krimi-Plzeň.

K celému incidentu mělo dojít v noci na neděli. Po výbuchu petardy v přirození utrpěla žena vnitřní zranění, jež ji ohrožovalo na životě. Muž však údajně nepřivolal pomoc, nýbrž sám zraněnou převezl do plzeňské nemocnice, informuje web Krimi-Plzeň.

ČTĚTE TAKÉ: Detaily vraždy a sebevraždy ve Frymburku: Odpoledne byli manželé na zahrádce, nechápou místní

Podle jeho informací se mělo jednat o cizince a cizinku, přičemž muž prý pochází z Ukrajiny a žena je moldavského původu. V nemocnici nikdo ze zasahujících zdravotníků neuvěřil mužově verzi, že rána takového rozsahu vznikla poté, co zraněnou udeřil do břicha. Rozhodli se proto ihned zavolat policii. Přivolaná hlídka muže na místě zajistila a převezla do cely.

„Můžeme potvrdit, že v malé obci na Plzeňsku došlo k napadení mladé ženy. Její zranění si vyžádalo hospitalizaci v blízké nemocnici,“ potvrdila redakci CNN Prima NEWS Červenková. „V souvislosti s tímto případem policisté zadrželi jednu osobu. Kriminalisté aktuálně prověřují okolnosti celého incidentu,“ dodala. Ohledně státní příslušnosti obou aktérů mluvčí uvedla, že se k dané věci nebude vyjadřovat.

Žena je podle posledních informací webu hospitalizována ve velmi vážném stavu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Drama v Bratislavě. Útočník střílel po lidech, vyhodil byt do vzduchu a bodl policistu.

Tagy: