Bez občanky ho nepustí do baru. Muž v padesáti letech vypadá jako teenager

Tristan Lee se stal díky svému mladistvému vzhledu hvězdou internetu. Ve svých padesáti letech totiž vypadá jako teenager. Mnozí mu ale jeho věk nevěří, a tak není divu, že musí dodnes při návštěvě baru předkládat občanský průkaz.

Bez průkazu totožnosti nevyjde Tristan ani z domu, u sebe dokonce nosí i rodný list. Lidé mu často jeho mladistvý věk nevěří a myslí si, že je podvodník. Už ho ani nepřekvapí, když se ho u lékaře při vyzvedávání receptu někdo zeptá: „To je pro vašeho tátu?“

„Starší lidé nevědí, co se mnou. Mladí také ne. Na pracovních schůzkách se lidé často ptají, co je to za kluka. Lidé mě neberou vážně a bez občanky do baru ani nelezu,“ řekl pro web Daily Mirror padesátiletý fitness trenér.

Za jeho mladistvým vzhledem ale žádné kouzlo nehledejte. Stojí za ním prý zdravý životní styl a péče o pleť. „O svou pleť pečuji pravidelně každé ráno a večer už 35 let. Za tu dobu jsem vynechal jenom pět dní. Mohu být nemocný nebo opilý, ale tento rituál nikdy nevynechám,“ prozradil Tristan.

Přiznal, že si v minulosti nechal aplikovat botox, žádnou plastickou operaci však nikdy nepodstoupil a ani ji neplánuje. „Snažím se používat přírodní kosmetiku a přitom za ni neutrácet moc peněz. Jsem také velký fanoušek kyseliny hyaluronové,“ svěřil se. K pravidelné péči o pokožku podle něj patří i zdravá strava, sport a žádný stres. Dříve se považoval za velkého pijáka, dnes si ale dopřeje sklenku červeného vína maximálně pětkrát do roka.

Hlavně žádný stres

Tristan už sedm let drží veganskou dietu a kromě toho, že sportuje, také každý den chodí na třicetiminutovou procházku. Věří, že klíčem ke všemu je i pilates, který pravidelně cvičí. „Můžete si na obličej dát masku za tisíce korun, ale pokud se ládujete cukry, pijete alkohol a kouříte, bude vám to absolutně k ničemu,“ řekl 50letý trenér.

Důležitá je podle něj také psychická pohoda. „Cítím se stále mladě, jsem spontánní a otevřený. K životu přistupuji pozitivně a s energií. Vyhýbám se stresovým situacím, protože kvůli stresu neuvěřitelně stárneme,“ doplnil.

Tagy: