Skandál v belgické věznici. Dozorkyně nemohla pracovat bez sexu, orgie probíhaly přímo uvnitř

Belgické ministerstvo spravedlnosti má plné ruce práce s hašením skandálu, který se provalil na poměry ve věznici Lantin. Dozorci a další zaměstnanci nápravného zařízení se tam oddávali divokým sexuálním orgiím, píše web deníku La Derniere Heure.

V kauze figuruje 12 dozorců, včetně tří žen. Ti se během pracovní doby nebo po službě zdržovali ve věznici a oddávali se divokým orgiím. Nejčastěji v gumové vířivce, která patřila jednomu z účastníků, píše deník La Derniere Heure.

ČTĚTE TAKÉ: Brutální útok ve Valdicích. Vězeň napadl dozorce kovovými dveřmi a pěstmi, ukazuje video

Dotyční si zavedli zvláštní „loterijní“ systém, který určoval, kdo se s kým bude oddávat sexuálním hrátkám a jakým. Rozlišovacím znamením byla barva náramku.

Jeden z nadřízených dokonce dával jedné náruživé dozorkyni k dispozici svou kancelář, aby se v ní mohla oddávat sexu během své pracovní doby. „Je to nymfomanka,“ řekl nejmenovaný zdroj serveru Sudinfo, který skandál odhalil. „Už v šest hodin ráno se nechala slyšet, že pokud nebude mít sex, nemůže pracovat,“ dodal zdroj.

Vězeňská správa tvrdí, že o ničem nevěděla do chvíle, než se informace objevily v médiích. „Probíhá vyšetřování s ohledem na možné disciplinární tresty,“ uvedla mluvčí Kathleen Van de Vijverová.

Náruživá dozorkyně byla podle deníku La Derniere Heure přesunuta do ženské části věznice, aby se situace v té mužské uklidnila. Odtamtud byl zase přesunut dozorce, který půjčoval na hrátky vířivku a měl mít vztah s vězenkyní.

Belgické ministerstvo spravedlnosti oznámilo, že ze skandálu ve věznici Lantin vyvodí vážné důsledky.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Strkanice vězňů skončila smrtí jednoho z nich. Případ řeší soud v Liberci:

Tagy: