Bitka na nádraží v Berouně: Jeden máchal tyčí, druhý nešetřil kopanci. Hledá je policie

Bitka na nádraží v Berouně

Berounští policisté vyšetřují bitku mezi dvěma muži, která se strhla na vlakovém nádraží. Potřebují mluvit se svědky i samotnými aktéry. Rozepři natočila kamera a vyšetřovatelé doufají, že jim s pátráním pomůžete právě vy.

Bitka mezi dvěma muži se měla odehrát kolem čtvrté hodiny odpoledne na nástupišti přímo před očima dalších lidí. Jeden z nich měl v ruce tyč, která připomínala teleskopický obušek. Druhý zase nešetřil kopanci.

„Berounští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění dvou mužů, mezi nimiž došlo k vzájemné potyčce. Proto se v souvislosti s tím obracíme na všechny občany, kteří poznávají napadající se muže, nebo mají k osobám jakékoliv poznatky, nebo ví kde by se muži mohli nacházet, aby se ozvali na 158,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí středočeské policie Michaela Richterová.

Policie pátrá i po svědcích bitky

Proč spor mezi muži vygradoval až ve fyzické napadání, se teď snaží vyšetřovatelé objasnit. Zajímá je i to, co se dělo před samotným incidentem. Podle toho, jak útok zachytila kamera, to vypadá, že mu předcházela slovní rozepře. „Po celou dobu tomu přihlížely i další osoby, které se ale policistům po jejich příjezdu na místo nepodařilo zjistit, neboť odjely vlakem pryč,“ popsala Richterová.

A právě svědci jsou teď pro policisty klíčoví. Jejich odpovědi by mohly pomoci případ objasnit a uzavřít. „Žádáme ostatní osoby, které byly svědky incidentu, aby nás kontaktovaly nebo navštívily jakoukoliv policejní služebnu,“ doplnila mluvčí.

Obrátit se samozřejmě můžete i na redakci krimi zpráv. Podle našich informací nakonec ani jeden z mužů nevyhledal lékařské ošetření. Otázkou tak zůstává, jestli pomoc opravdu nepotřebovali nebo se zkrátka báli prozrazení. Za výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Tagy: