Blue Style Prima Fest pobavil 15 000 lidí. Známé hvězdy doplnil velbloud nebo domácí zmrzlina

BLUE STYLE PRIMA FEST 2023

Největší rodinný festival Blue Style Prima Fest přilákal na čtvrtý ročník přes 15 000 návštěvníků, což je nejvíce v historii. Jedna z mála dvoudenních akcí zaměřených na zábavu pro celou rodinu v Česku byla zalitá sluncem a pohodou. Událost si nenechal ujít nikdo, kdo miluje zábavu, cestování, soutěžení a velký výběr různorodých aktivit. Aktuální ročník opět zajistila primácká agentura Solootions ve spolupráci s CK Blue Style, rádiem KISS a zábavním parkem Šikland.

Hlavní stage a Blue Style Prima Fest arénu roztančily ty největší české hudební hvězdy – Chinaski, Jelen, Slza, Tomáš Klus, Eva Burešová, Pokáč, O5 a Radeček nebo Dalibor Janda. Nickelodeon dětské pódium zase lákalo na hity pro ty nejmenší v podání Míši Růžičkové, skupin Čiperkové, Zlobidla s.r.o. a spousty dalších interpretů.

ČTĚTE TAKÉ: Festival? Vary jsou vzhůru nohama, utíkáme pryč, tvrdí někteří místní. Mladým se svátek líbí

Titulárním partnerem akce byla už čtvrtým rokem v řadě cestovní kancelář Blue Style. Blue Style relax zóna nabídla skvělý dovolenkový odpočinek, mohli jste si pohladit živého velblouda, osvěžit se domácí zmrzlinou, vybrat si ze široké nabídky drinků a posedět v klidu u obřího pískoviště, kde se mohly vydovádět děti – prostě jako na opravdové dovolené v prázdninovém letovisku.

Jako na dovolené

Nejlepší odpočinkové místo na festivalu praskalo ve švech a návštěvníci si ho zamilovali právě díky super dovolenkové náladě, která tu panovala. Také jste se zde mohli potkat s hercem Lukášem Borikem, známým ze seriálů ZOO, Slunečná nebo Modrý kód. Lukáš je totiž představitelem „Amora“, průvodce z reklamy cestovní kanceláře Blue Style, která pro vás dovolenou připravuje s láskou.

A navíc se ve zdejší relax zóně soutěžilo o dva all inclusive zájezdy do Bulharska a Turecka. Voucher si převzali šťastní výherci na hlavním pódiu přímo z rukou obchodní ředitelky CK Blue Style Lenky Pátek a „Amora“ Lukáše.

„Máme radost, že i přes velkou festivalovou konkurenci a vysoké teploty jsme přilákali na Blue Style Prima Fest ještě více návštěvníků – mimo jiné i díky kvalitnímu line-upu s předními českými interprety. Podařilo se nám jedinečně propojit televizi s open air akcí, která přináší širokou nabídku zážitků pro celou rodinu. Děkujeme všem partnerům a kolegům, kteří se na realizaci takto velkolepého eventu podíleli,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf agentury Solootions.

Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style, dodává: „V roli hlavního partnera se cítíme dobře již několik let, protože tento festival nabízí přesně to, co naše cestovní kancelář – zábavu, pohodu, relax a poznávání pro širokou rodinu. U nás je to vlastně také dost o emocích. Vaše cestovatelské zážitky připravujeme s láskou.“

Zábavy a soutěží bylo nepřeberné množství díky dalším skvělým partnerům tohoto jedinečného festivalu. Jeho návštěvníci mohli „doplnit palivo“ v MOL Move zóně společnosti MOL, kde se vedle kávy a občerstvení Fresh Corner, známého především svými hotdogy, podávaly zážitky na simulátorech a VR brýlích a nechyběla soutěž o palivové karty s aplikací MOL Move a palivem MOL Evo Plus ani další desítky cen. Také se zde se lidé mohli setkat s MOL ambasadorkou Míšou Maurerovou.

V zóně Hyundai probíhala V2L (Vehicle to Load) aktivita, kde návštěvníci s pomocí profesionálního dřevorubce vytvořili unikátní obraz. Navíc si čtyři šťastlivci odnesli hodinky Apple Watch s iOS systémem, které lze použít také jako digitální klíč. Jedna z dalších soutěží byla o parádní růžový Fiat 500, a to se značkou Geisha, výrobcem vysoce kvalitní mléčné čokolády a vynikající náplně z lískových oříšků, kterou asi nejvíce ocení dámy.

Pod hlavičkou značky Nickelodeon vznikla rozsáhlá dětská zóna, kde si malí i velcí návštěvníci vyzkoušeli hned tři různé skákací hrady s tematikou z oblíbených dětských animovaných pořadů. Byla šance se zde potkat a vyfotit s maskoty z oblíbených dětských pořadů Tlapková patrola a SpongeBob. V kreativním stánku Herkules jste mohli získat různé triky pro tvoření a lepení. Ve foto koutku Canon bylo možné si vytisknout fotky na památku. Mnozí také využili školení první pomoci ve stánku Betadine nebo parádní Nintendo herní zónu.

Prima LOVE beauty zóně se soutěžilo o stovky cen, například o Prima časopisy, produkty značky Dermacol, dárkové předměty a účast na natáčení v ateliérech seriálu ZOO, a ještě jste se mohli vyfotit s Canem Yamanem. Od Ládi Hrušky (znáte z pořadu Vychytávky Ládi Hrušky) jste si mohli odnést autogram nebo společně namalovaný kamínek. Se setměním se v letním MAX Kině promítaly filmové novinky. V žádném z dnů nechyběla ani autogramiáda herců jednoho z nejoblíbenějších seriálů – ZOO.

Další výhodou pro návštěvníky festivalu bylo krásné a rozsáhlé zázemí, které zábavní park Šikland nabízí. „Šikland je ideálním propojením zábavy a relaxu v okouzlující přírodě v srdci Vysočiny. Blue Style Prima Fest je navíc naší srdeční záležitostí. Skvělou atmosféru tohoto místa si můžete užít, kdy se vám zlíbí. Pro všechny návštěvníky máme celoročně připraveno velkého množství ubytovacích a stravovacích zařízení nejrůznějších úrovní a rozmanitý kulturní program a zajímavé tematické akce. Navíc se stále snažíme přinášet něco nového,“ doplňuje majitel Šiklandu Libor Šikl.

Oběma dny provázeli neúnavní moderátoři, kteří neustále sršeli energií – Michaela TomešováEva DecasteloVendula Fialová a Josef Mádle. Pro další informace sledujte www.bluestyleprimafest.cz.

Tagy: