Bolek Polívka slaví 75. narozeniny. Je strašidelné, kolik toho máme společného, řekl jeho syn

Bolek Polívka

Bolek Polívka, Vladimír Polívka, Chantal Poullain, Daniela Révai

Ve speciálním vysílání CNN Prima NEWS k 75. narozeninám Bolka Polívky jedna z jeho bývalých manželek Chantal Poullain prozradila, čím ji kdysi charismatický herec oslnil a proč na něj stále myslí. Jejich syn Vladimír Polívka zároveň přiblížil, v čem si je se svým otcem podobný a proč je to pro něj strašidelné.

„Táta měl různá období, kdy se více věnoval rodičovství a někdy trochu méně,“ popsal syn Vladimír. S postupujícím věkem si podle něj stále více rozumějí. „Teď mi přijde až strašidelný, kolik věcí máme společných. Třeba  lásku k životu a úctu k přátelům,“ zmínil populární herec. Jako společnou negativní povahovou vlastnost vyjmenoval občasnou vznětlivost.

ČTĚTE DÁLE: Obrovský plaz vyděsil rybáře nedaleko českých hranic. Zabíjí labutě, lidé mají strach, říkají

Bolek Polívka je blízkou osobou i pro Vladimírovu matku Chantal Poullain. Přestože se jejich manželství rozpadlo již před mnoha lety, stále si legendárního umělce nesmírně váží. „Bolek je velice inteligentní a vzdělaný člověk,“ řekla reportérkám CNN Prima NEWS. „Miluje poezii, je to inspirativní osobnost,“ dodala šarmantní Francouzka.

„Poprvé jsme se setkali v maskérně v divadle v Ženevě,“ přiblížila Poullain. „První setkání s Bolkem byla láska na první pohled,“ popsala své pocity. Zároveň prozradila, že na svého bývalého manžela stále myslí. „Doma mám spoustu fotek, které mi Bolka připomínají,“ přiznala významná herečka a šansoniérka.

Herec Bolek Polívka je otcem šesti dětí: tří dcer a tří synů. Z prvního manželství má dceru Kamilu, ze druhého s herečkou Evelynou Steimarovou dceru Annu, která je úspěšnou herečkou.

Z posledního manželství s o dvacet let mladší Marcelou Černou, kterou si vzal před čtyřmi lety, má tři děti – syny Jana a Františka Antonína a dceru Marianu. Se všemi bývalými partnerkami i dětmi se herec pravidelně vídá a snaží se, aby rodina držela pohromadě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: První slova Miraie po operaci – Zlomeniny, šrouby a titan. Zveřejnil i fotku z nemocnice

Tagy: