Bolestivá ztráta Jana Čenského. Oblíbenému herci zemřel milovaný tatínek Miloš

Smutná událost zasáhla rodinu oblíbeného herce Jana Čenského. Ve věku třiadevadesáti let zemřel o víkendu jeho tatínek Miloš. Informoval o tom deník Blesk. Rodina prosí o respektování soukromí.

Miloš Čenský, přestože již ve vysokém věku, byl znám svou vitalitou a aktivním životním stylem. Ještě v roce 2017 se společně se syny (Jan Čenský má ještě bratra Jiřího, pozn. red.) zúčastnil tradičního otužileckého rituálu, kdy se ponořil do ledové přehrady. Dva roky nazpět byl zase podpořit svého syna na premiéře hry Mlčeti zlato v Divadle Lucie Bílé, připomíná deník Blesk.

ČTĚTE TAKÉ: Ceny Emmy jsou rozdány. Uspělo historické drama Šógun i netradiční miniseriál Sobík

Přestože Jan Čenský utrpěl bolestivou ztrátu, pracovní povinnosti neruší. Omluvil se pouze z účasti na úterní akci v Trojském zámečku, kam měl dorazit jako host. „Pan Čenský žádné pracovní aktivity neruší. Rodina prosí o respektování soukromí,“ řekla Aha! hercova manažerka Lenka Bernardes da Silva.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: David věnoval své ženě k výročí dojemnou píseň. Kdysi jsme pěkně rozlítili rodiče, vzpomínala

Tagy:
společnost herec lifestyle celebrity hodnoty Jan Čenský Cena Emmy Blesk Aha! kultura divadlo showtime smrt a umírání společenská rubrika