Bouček vs. Prachař! Kdo s koho? Sledujte speciální vydání nedělního KB Interview

Libor Bouček a Jakub Prachař

KB Interview 27. 12. 2020

Prosincové premiérové díly KB Interview se blíží do finále. Posledními, ale o to exkluzivnějšími hosty jsou dva pánové, kteří se znají odjakživa. Spojuje je společný humor, práce a obliba ve vaření. Dva nejlepší přátelé, s kterými se jen tak nikdo nenudí – Libor Bouček a Jakub Prachař.

Podle Jakuba je Libor skvělý tanečník a dobře se obléká. „A v poslední době má vynikající tělesnou konstituci,“ dodává Jakub. Libor kompliment vrací a upřednostňuje Jakubovo talent pro to, naučit se hrát na jakýkoli hudební nástroj. „Je to ale také velmi talentovaný herec,“ říká s úsměvem Bouček.

Oba se pravidelně potkávají i v pořadu Máme rádi Česko. Libor to celé řídí a Jakub velmi často vyhrává. „Mě fascinuje věc, že Libor ví, kde je jaký kraj. To já třeba vůbec nevím. Je to nějak rozdělený, ale zapomínám je,“ říká k soutěži a samozřejmě dodává, že mu Libor nenadržuje a je ke všem férový.

Kdo s koho

I v rozhovoru Martina Moravce budeme soutěžit. Moderátor si připravil otázky pro každého z nich právě o životě toho druhého. Jakub bude například hádat, jaký den má Libor narozeniny, jaký pořad Libor moderuje nebo která z komiksových postav z filmu Avengers mluví Liborovým hlasem. Několik osobních otázek dostane i Libor na Jakuba. Kdo toho o tom druhém ví víc?

Nenechte si ujít humorný rozhovor dvou přátel Libora Boučka a Jakuba Prachaře dnes v KB Interview Martina Moravce ve 21:25.

Tagy: