Brněnský Robin Hood. Policie pátrá po muži, který na ulici rozdával věci z cizího auta

Brněnská policie pátrá po muži, který rozdal věci z cizího auta

Neznámý muž se v Brně dostal do zaparkovaného auta

Další případ s podtitulem „To se může stát snad jen v Brně“ vyšetřují tamní policisté. Neznámý muž se tam dostal do zaparkovaného auta. Věci, které ve voze našel, ale začal přímo na ulici rozdávat překvapeným kolemjdoucím. Tím to celé neskončilo.

Ulice Cejl a v hlavní roli tento bílý osobní vůz a muž, který k němu přichází. Když následně zatáhne za kliku dveří, zjistí, že je otevřený a od té chvíle se začne odehrávat neuvěřitelně bizarní situace.

„Pachatel, zřejmě fanda legendárního Robina Hooda, v jeho příkladu prohledával vůz a nalezené věci rovnou rozdával zaskočeným kolemjdoucím,“ uvedl pro CNN Prima NEWS mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka s tím, že děti s radostí přijímaly plyšáky a dospělí zase značkové oblečení, elektroniku nebo potraviny.

Aby toho nebylo málo, pachatel následně auto ještě otřel hadříkem a vyleštil a pak z místa v klidu odešel. Majitelce ale způsobil škodu téměř čtyřicet tisíc korun. Muže tak teď hledají policisté, kteří navíc vyzývají i všechny ty, kterým novodobý Robin Hood kradené věci věnoval, aby se obrátili na linku 158 a vše vrátili na nejbližší policejní služebny.

Tagy: