Mrazivá výpověď u soudu v případu zmizelé Maddie: Podezřelý si natáčel znásilnění, řekl svědek

Hlavní podezřelý v případě zmizení Maddie McCannové, Němec Christian Brückner, měl údajně ve svém obydlí místnost, v níž natáčel znásilnění svých obětí. Jeho někdejší přítel Manfred Seyferth to vypověděl u soudu. Řekl, že viděl nahrávku, ve které Brückner znásilnil mladou dívku přivázanou ke sloupu v onom doupěti. Informovala o tom zpravodajská služba Sky News.

Během pátečního soudního procesu vypovídal klíčový svědek, osmašedesátiletý Manfred Seyferth. Bývalý blízký přítel podezřelého v případě zmizení Madeleine McCannové uvedl, že v roce 2006 získal videokameru se záznamy, na nichž Brückner zneužil starou ženu a mladou dívku, jak píše web Sky News.

ČTĚTE TAKÉ: Dívka našla v parku na Long Islandu lidskou končetinu. Policie pak objevila další části těla

Pořízené podle něj byly v domě podezřelého. „V jednom z videí jsem viděl Brücknerův obličej,“ pronesl Seyferth podle deníku The Sun s tím, že ve druhém měl pachatel masku, avšak on svého tehdejšího přítele poznal podle hlasu. Brückner měl podle Seyfertha přivázat mladou dívku k dřevěnému sloupu uprostřed místnosti a následně ji brutálně napadnout.

„Brückner kolem ní tančil. Poté ji přinutil, aby na něm vykonala sexuální akt,“ vypověděl Seyferth a doplnil, že dívce se udělalo zle a pozvracela se. Pedofil se na svoji oběť měl rozčílit a řvát na ni, že mu zničila koberec.

Když se u soudu promítal snímek místnosti se sloupem, ke kterému dívku přivázal, Brückner nijak nereagoval.

Seyferth videokameru získal společně s bývalým přítelem Helgem Buschingem, když se vloupali do Brücknerova domu v Portugalsku. „V domě jsem našel pistoli a pak Helge přišel s kamerou. Netuším, v jaké místnosti ji ukradl,“ uvedl u soudu. „Helge mi ukázal nahrávky. Snažil jsem se z hlavy ta zneužití vytěsnit. Řekl jsem mu, ať tu pitomou věc zahodí,“ pokračoval. „Po tom všem, co jsem viděl, musí jít Brückner do vězení,“ doplnil Seyferth.

Manfred Seyferth je přesvědčený, že jeho bývalý přítel stojí za zmizením Maddie McCannové. „Vloupal se tam, uviděl ji, a protože má rád mladé dívky, unesl ji,“ domnívá se.

Brückner si v současné době odpykává sedmiletý trest za znásilnění Američanky, kterého se dopustil v roce 2005 v Praia da Luz v Portugalsku, nedaleko od místa, kde zmizela Madeleine McCannová.

Dívka zmizela z apartmánu v portugalském Praia da Luz 3. května 2007 pár dní před svými čtvrtými narozeninami. Brückner se do Portugalska odstěhoval v roce 1995 poté, co si v Německu odseděl dva roky za zneužívání malého děvčete.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Senior z Podivína se přiznal k vraždě, vězení se ale vyhne. Byl popletený, popsali sousedé

Tagy: