Surově ji zbili, pak plačící ženu měli pomočit. Mladící z Kopřivnice dali video na internet

Otřesné napadení třiačtyřicetileté ženy skupinou mladíků vyšetřují kriminalisté v Kopřivnici na Novojičínsku. Bili ji pěstmi, kopali a nepřestali, ani když hlasitě plakala. Nakonec ji ještě jeden z útočníků pomočil.

Nad brutalitou mladíků z Kopřivnice zůstává rozum stát. Na třiačtyřicetiletou ženu se vrhli přímo v centru města, nadávali jí a pak ji začali bít. Pachatelé ženu schválně zatlačili za sloup, aby jejich útok nenatočila pouliční kamera. Podle svědků žena zřejmě trpí psychickými problémy a pohybuje se po městě s nákupním vozíkem, ve kterém má mít všechny své věci.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Žena na Vyškovsku po potyčce pobodala partnera. Policie ji obvinila z pokusu o vraždu

Redakci CNN Prima NEWS se ji podařilo najít, o útoku ale mluvit nechtěla. „Já to neřeším, je to v rukách někoho jiného a nebudu na to odpovídat,“ uvedla.

Nejenže útočníci ženě ublížili, ale ještě na závěr ji údajně pomočili a video z útoku dali na sociální sítě. „Nebylo mi z toho moc dobře. Vím, že ta paní má nějaké psychické problémy, ale toto si asi nezaslouží nikdo,“ řekl jeden z obyvatel Kopřivnice. „Byl tu nějaký řev na náměstí, ona sem potom přišla a pak za ní přišla kriminálka,“ popsal další. „Bylo mi té paní líto, protože jsem ji tady vždycky viděla, jak chodí s tím vozíkem,“ sdělil další z obyvatelů.

„Policisté zadrželi dva podezřelé muže ve věku 19 a 21 let, v současné době s nimi probíhají procesní úkony,“ pronesla policejní mluvčí Eva Michalíková. Hrozí jim tříleté vězení. Další účastníci incidentu útok pozorovali, navíc ho natáčeli a nic neudělali, i když napadená žena hlasitě plakala.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Šternberk trápí agresivní mládež. Po posledním útoku skončila v nemocnici nezletilá dívka

Tagy:
policie Moravskoslezský kraj krimi napadení vozík Kopřivnice okres Nový Jičín trestná činnost, právo a spravedlnost