Brutální rvačka u studentských kolejí v Praze: Útočník tvrdými ranami zlomil oběti čelist

Policisté řeší brutální rvačku studentskými kolejemi

Pražští policisté řeší brutální rvačku před barem u studentských kolejí na jihu metropole. Agresor tam zvlášť surově zbil dvojici jiných mužů, kteří se s ním prát nechtěli. Útočníkovi hrozí až 10 let za mřížemi.

Všechno začalo v baru u studentských kolejí. Agresor si všiml dívky, co popíjela s jinými lidmi a snažil se s ní navázat kontakt. „Dívka z něj měla strach, aby se ho zbavila, dala mu svoje telefonní číslo,“ popsal policejní mluvčí Jan Daněk.

Kontakt na sebe mu dala proto, aby ji dál neobtěžoval, jenže útočník měl nejspíš spadeno na dvojici chlapců, kteří se s dívkou normálně bavili.

Na videu je vidět, že se dvojice s agresorem rvát rozhodně nechce. O tom, jak silné údery byly, vypovídá i to, že krátce po útoku musel jeden z napadených na operaci se zlomenou čelistí. Policisté agresora dopadli po čtyřech dnech a zjistili, že to není poprvé, co má problémy se zákonem.

„Na případu začali pracovat kriminalisté ze 4. policejního obvodu, kteří dopadli podezřelého a sdělili mu obvinění z několika trestných činů,“ dodal Daněk.

Osmatřicetiletý muž je v současné době ve vazbě. Tam bude čekat na to, až o jeho dalším osudu rozhodne soudce. Za jeho brutální čin mu hrozí až 10 let vězení.

Tagy: