Alkohol, sprosté nadávky a slzný plyn. Účastníci popsali brutální rvačku v Boleslavi

Brutální bitky v Mladé Boleslavi se účastnilo celkem šest osob.

Pokračování rvačky v Mladé Boleslavi

Video zachycující brutální rvačku v Mladé Boleslavi, kde se střetla šestice lidí, se tento týden prohnalo sociálními sítěmi. Na místě zasahovala policie, která konflikt ukončila pomocí slzného plynu. Krimi zprávám se nyní podařilo promluvit s jeho účastníky.

Incident se odehrál v pátek u autobusové zastávky v Mladé Boleslavi. Bitku odstartovaly ženy, které si nejprve začaly vulgárně nadávat. Následně se do sebe čtveřice příbuzných pustila. K agresivní skupině se následně připojil i kolemjdoucí pár. Drama neskončilo ani v momentě, kdy na místo přijela policie, kterou někdo zavolal přes linku 158.

„Bylo to docela brutální. Já jsem v tom byl docela nevinně,“ řekl jeden z účastníků pouličního konfliktu. Na místo dorazila policie, která konflikt ukončila pomocí slzného plynu. Rodinná čtveřice poté skončila na policejní stanici, kde podstoupila test na alkohol. Ten ukázal, že všichni byli značně opilí. „Napadli nás. Seděli jsme na lavičce a oni nám začali nadávat. To je strašné, omlouvám se za to, jak jsem byla sprostá,“ uvedla účastnice pře.

Mezi sebou se rvalo celkem šest lidí. Do bitky se zapojili také muži. „Bylo to skoro na vozovce, tam se praly ty dvě ženy a já se je snažil roztrhnout,“ řekl jeden z nich. Podle informací, které účastníci poskytli, nemělo jít o první vzájemný střet. „Prali jsme se s nimi asi dvě hodiny předtím. Rvačku odstartovaly nadávky. Šli okolo nás a z ničeho nic nám začali nadávat,“ uvedla žena v modré bundě.

Reportér CNN Prima NEWS Matěj Rychlý se do Mladé Boleslavi na místo, kde se rvačka odehrála, vrátil na domluvenou schůzku s její další účastnicí, jenomže ta nedorazila. Pokusil se ji kontaktovat telefonicky, avšak bezúspěšně. „Jsem u lékařky,“ řekla stručně. Slečně pak zavolal ještě několikrát. Telefon už ale nezvedla. Pouliční konflikt teď řeší policisté jako výtržnictví. Za to by mohly jejím aktérům hrozit až dva roky vězení.

Tagy: