Hrůzný nález v Bratislavě: Vedle mrtvé ženy leželo srdce spolu s kbelíkem s jejími orgány

Policie nyní pátrá po příteli zesnulé ženy.

Brutální vražda v Bratislavě

Policisté v Bratislavě našli ve čtvrtek v jednom z bytů znetvořené tělo ženy. Slovenská TV JOJ přišla s tím, že bylo rozřezané a orgány vedle něj ležely ve kbelíku. Na zemi se mělo dokonce nacházet i vyříznuté ženino srdce. Podle posledních informací se rozběhlo pátrání po jejím příteli. Otazníky vyvolává i nález britského pasu.

„Kriminalisté v současné době vyšetřují okolnosti nálezu těla ženy bez známek života v jednom z bytů v druhém bratislavském okrese,“ potvrdili na Facebooku policisté. „Bližší informace poskytneme, jakmile to situace ve vyšetřování umožní,“ doplnili.

ČTĚTE TAKÉ: Detaily zásahu na filozofické fakultě. Uniklý dokument popisuje 267 minut policejní operace

Kromě kbelíku s orgány se vedle těla nacházelo podle zjištění TV JOJ i její srdce, které vrah vyňal z těla. Navíc měla rozřezanou levou tvář, hrudník a stehno. Ostatky byly zakryté dekou, na níž se měl nacházet britský pas. Jak informoval web tvnoviny.sk, na pasu se nacházelo jméno ženy. Zesnulá však byla údajně Slovenska.

PÁTRANIE PO NEZVESTNEJ OSOBE BOLO UKONČENÉ ☑️ Nakoľko pominuli dôvody pátrania, pátranie bolo ukončené. ☑️ Týmto Vás zároveň žiadame o stiahnutie fotografie z médií. Ďakujeme za spoluprácu

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, January 4, 2024

Sousedé uvedli, že se žena jmenovala Patrícia a všichni o ní hovoři jako o milé a vždy ochotné pomoci. Měla mít ale údajně i sklony k alkoholismu. Její partner měl být často agresivní, navíc jí měl i vyhrožovat.

V souvislosti s nálezem mrtvé ženy bratislavští policisté pátrají po sedmačtyřicetiletém muži z Bratislavy. Jozef Hanuska je podle policie 180 centimetrů vysoký, štíhlejší postavy s pivním břichem, má kratší šedé vlasy a modré oči. Pokud by měl kdokoliv jakékoliv informace o nezvěstném muži, nechť se ihned obrátí na linku 158.

TV Markíza přinesla zprávu, že nezvěstný muž, po němž pátrá policie, je přítel mrtvé ženy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Obětí vraždy v Hradci je 14letý chlapec. Obviněný ho podle policie ubodal kuchyňským nožem

Tagy: