Brutální útok nožem na nádraží v Oseku: Agresor pobodal muže, napadený skončil na JIP

Tepličtí kriminalisté pátrají po agresorovi, který ve středu večer na vlakovém nádraží v Oseku pobodal 49letého muže. Napadený utrpěl vážná zranění, se kterými skončil v nemocnici. Neznámý agresor z místa činu utekl. V případě dopadení a prokázání viny, mu hrozí až 10 let vězení.

K brutálnímu útoku došlo na malém vlakovém nádraží v ulici Nádražní. „Neznámý pachatel na zdejším nástupišti po předchozí slovní rozepři fyzicky napadl 49letého muže, který byl s vážnými zraněními převezen do nemocnice,“ uvedla mluvčí policie Ilona Gazdošová.

Podle informací Krimi zpráv měl neznámý pachatel během hádky na napadeného muže vytáhnout nůž a několikrát ho bodnout. „Pacient je nyní hospitalizován na jednotce intenzivní péče. Je po operaci a jeho stav je stabilizovaný,“ řekla mluvčí Krajské zdravotní Jana Mrákotová CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Spekulace okolo „polské Maddie“. Může to být Sabrina, odkazují lidé na další děsivý příběh

Útočník zřejmě z místa utekl nebo odjel vlakem. Detektivové teď vyhodnocují kamerové záznamy a obracejí se i na diváky Krimi zpráv.

„Kriminalisté provádějí ve věci prověřování pro podezření ze spáchání těžkého ublížení na zdraví. V souvislosti s tím by uvítali svědectví lidí, kteří se v tu dobu pohybovali na nástupišti, případně mohli něco zahlédnout z projíždějícího vlaku. V případě jakéhokoliv poznatku zavolejte na linku 158,“ požádala veřejnost Gazdošová.

V případě dopadení a prokázání viny před soudem hrozí pachateli za těžké ublížení na zdraví až 10 let za mřížemi.

Tagy: