Brutální útok na Václaváku: Muži oběť škrtili a dupali jí na hlavu. Policie žádá o pomoc

Pražští policisté pátrají po oběti brutálního útoku, který se odehrál na začátku září na Václavském náměstí. Útočníci, které už policie dopadla, muže mlátili pěstmi, škrtili ho a dupali mu na hlavu.

Napadení se odehrálo 5. září po 6. hodině ranní. Agresoři neznámého muže nejdříve několikrát pěstmi udeřili do hlavy a temene, pak ho škrtili a nakonec mu několikrát dupli na hlavu. Díky záběrům z kamer se policistům podařilo oba útočníky dopadnout. K vyřešení celého případu ale potřebují vyslechnout i oběť a po té zatím pátrají marně.

Napadený muž byl střední postavy, bílé pleti a vousy měl upravené na strniště. Na sobě měl bundu černé barvy, šedou mikinu s kapucí, černou kšiltovku s nápisem ,PEPP‘ a šedé kraťasy, pod kterými měl černé legíny. Na nohách měl obuté černé pantofle s nezjištěným nápisem.

„Pokud se napadený na přiložených fotografiích poznává, nebo ho kdokoli z vás zná, kontaktujte, prosím, linku 158, nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu PČR,“ žádají policisté. Útočníci čelí obvinění z výtržnictví a těžkého ublížení na zdraví. Za to jim v případě odsouzení hrozí až 10 let vězení.

Tagy: