Brutální útok v Ústí. Ty prostě zemřeš, křičela mladá dívka a šlapala vrstevnici na hlavu

Šokující záběry kolují po sociálních sítích. Ukazují surové napadení mladé dívky, kterou mlátí její vrstevnice. Podle informací CNN Prima NEWS se útok odehrál v neděli v parku v Krásném Březně v Ústí nad Labem.

Na začátku videa dvě dívky stojí proti sobě. Náhle jedna z nich začne druhou fackovat a o chvíli později ji shodí na zem. Pak už následuje něco, co mohou lidé vidět nanejvýš v zápasnickém ringu.

Upozorňujeme, že video obsahuje brutální záběry:

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 13leté agresorky málem umlátily o rok starší dívku, svědci útok natáčeli.

Napadená dostává tvrdé údery do slabin a do hlavy. „Ne, prosím, nech mě. Prosím, moje hlava,“ žadoní napadená dívka. Útočnice svou oběť tahá za vlasy, kope ji do obličeje a šlape jí na hlavu. „Ne, ty prostě umřeš,“ reaguje agresivní útočnice.

Případem se zabývá policie

Zhruba osm dalších lidí přihlíží, nikdo z nich ale nezasáhne a občas útočnici v útoku povzbudí. „Prosím, pomoc, pomoc,“ pláče napadená dívka. Někteří přítomní si několikaminutový útok natáčí i na video.

Otřesným útokem se už zabývá policie. „Na tomto případu pracují kriminalisté. Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a výtržnictví. Útočnici máme již ztotožněnou a v současné době pátráme po dalších aktérech a svědcích tohoto incidentu,“ reagovala mluvčí ústecké policie Veronika Hyšplerová.

Policisté zahájili pátrání po napadené dívce, kterou od útoku nikdo neviděl. Existovaly proto obavy o její zdraví. Podle informace CNN Prima NEWS se však již dívku podařilo najít.

Upozorňujeme, že video obsahuje brutální záběry:

Tagy: