V Brně brutálně zbili a po zemi vláčeli mladíka, zřejmě z Ukrajiny. Útok zachytila kamera

Brutální útok na muže z Ukrajiny v Brně vyšetřují policisté

Brutální útok na muže z Ukrajiny v Brně vyšetřují policisté

Policisté z Brna se zabývají loňským brutálním útokem na muže, zřejmě z Ukrajiny, nedaleko hlavního vlakového nádraží. Agresoři oběť několik minut bili pěstmi, kopali a vláčeli po zemi. Celý útok zachytila bezpečnostní kamera.

Konflikt se odehrál loni v ulici Nádražní v Brně. „Prvotní slovní výměna přerostla ve fyzické napadení, při kterém dva muži v bílých mikinách surově zbili muže v žlutém triku,“ popsal pro CNN Prima NEWS mluvčí Policie ČR Jihomoravského kraje David Chaloupka.

ČTĚTE TAKÉ: Zlomeniny a šrouby v těle. Policista zakleknutím ženu v Praze těžce zranil, hrozí tvrdý trest

Agresoři svou oběť několik minut bili pěstmi, kopali do ní a vláčeli po zemi. Mladík na chvíli upadá do bezvědomí. Když se z něj probere, odpotácí se na lavičku. Tam však schytává od útočníků další sérii úderů včetně kopu do hlavy. V tu chvíli už další agresi zabraňují kolemjdoucí lidé. Samotné útočníky se již podařilo vypátrat. Napadený mladík i přes četná zranění z místa dokázal utéct a policistům se ho doposud nepodařilo ztotožnit.

Vyšetřovatelé se zajímají hlavně o motiv agresorů. „Z výpovědí svědků vyplývá, že podle toho, jak mluvil, by mohl být ukrajinské národnosti. Z Ukrajiny by mohla být i dívka v zelených kalhotách, která na videu muže brání před dalším útokem. I s ní by potřebovali kriminalisté mluvit. Přivítají též výpovědi dalších očitých svědků,“ popsal pro CNN Prima NEWS Chaloupka.

S informacemi, které by policistům při vyšetřování pomohly, se lidé mohou obrátit na linku 158 i na email krimizpravy@iprima.cz.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Strážníci v Praze zachránili štěňata odložená v krabici. Jsou sladší než cukrátka, říkají

Tagy: