Nové detaily brutální vraždy na Mělnicku: Za vykastrováním muže mohly stát drogy

V rodinném domě na Mělnicku policisté našli mrtvého muže. Podle místních mu měla jeho partnerka uříznout přirození.

Brutální vražda na Mělnicku

V neděli otřásla středočeskou obcí Vysoká na Mělnicku brutální vražda. Podle několika zdrojů CNN Prima NEWS tam muže jeho partnerka omráčila ranou do hlavy a následně mu uřezala přirození. Napadený vykrvácel. Provedený test na přítomnost drog vyšel pozitivní, podle místních měla být dvojice závislá.

Bosyně, část obce Vysoká uprostřed kokořínských lesů, kam včera v neděli zamířila jednotka středočeských kriminalistů. Právě tam se totiž odehrál příběh, který nahání hrůzu. „Na linku 158 jsme přijali oznámení o nálezu mrtvého muže v jednom z rodinných domů,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Detaily jeho smrti policie kvůli probíhajícímu vyšetřování prozradit nesmí. Několik zdrojů redakci CNN Prima NEWS však potvrdilo, že nejde o obvyklý případ. Žena měla svého partnera nejprve omráčit úderem do hlavy a následně mu uříznout genitálie. Až poté na sebe upozornila sousedy. Podle místních šlo o narkomany.

„Nevím, jak dlouho tady bydleli, dlouho ale ne. Určitě v řádech několika roků,“ uvedla místní s tím, že už dříve zaslechla, že měl muž po obci běhat nahý. „U ženy jsme provedli jak test na alkohol, tak test na drogy. Ten vyšel s pozitivním výsledkem,“ doplnila Suchánková. Právě drogy zřejmě sehrály v případu důležitou roli. Jen těžko si lze představit, že žena jednala pouze v afektu. Muž následkem jejího řádění vykrvácel.

Na místě zasahovala také záchranná služba. Vážně zraněnému muži ale nedokázal už nikdo pomoci. „Na místo jsme vyslali posádku s lékařem, ten ale pouze konstatoval smrt, jelikož muž utrpěl masivní ztrátu krve,“ dodala mluvčí záchranářů Petra Homolová.

I o ženu se museli postarat záchranáři. Poraněná ale nebyla. Podle našich informací skončila v psychiatrické léčebně. Kriminalisté zatím případ vyšetřují jako vraždu. Kvalifikace se ale může změnit. Vypadá to, že podezřelou ženu ještě nevyslechli. Nejspíš proto, že to její stav neumožňuje.

Tagy: