Brutální vražda mladé trenérky. Debby zabil manžel, těla se zbavil zvlášť bezcitným způsobem

Děsivý incident se odehrál v pátek ráno ve státě Rio Grande do Sul v Brazílii. Populární třicetiletou fitness influencerku Déboru Michelsovou měl po hádce zavraždit její manžel. Bezvládné tělo ženy zahalené dekou našli kolemjdoucí jen pár metrů od domu jejích rodičů. Informoval o tom deník The New York Post.

K vraždě influencerky, která vystupovala pod přezdívkou Debby, se přiznal její padesátiletý manžel Alexander Gunsh. Uvedl, že se s ženou ten den pohádali, přičemž ji chytil za krk a hodil s ní o skříň. Ona pak upadla do bezvědomí, napsal The New York Post.

ČTĚTE TAKÉ: Vatu nejíme a drogy nebereme. Prostředí podle české modelky prošlo brutální proměnou

Bezvládné tělo manželky podle svých slov Gunsh naložil do auta a plánoval jej odvézt do nemocnice. Když však zjistil, že žena nejeví známky života, zpanikařil. „A vyhodil tělo oběti před bydlištěm jejích rodičů,“ potvrdila tamnímu zpravodajství GZH mluvčí policie s odkazem na záznamy bezpečnostních kamer.

Mladá kulturistka byla velmi úspěšnou influencerkou. Na sociální síti Instagram měla tisíce sledovatelů, které inspirovala svým aktivním životním stylem. Za Gunshe byla vdaná jedenáct let. Krátce před tragédií ho ale měla opustit.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Radostná novina. Eva Hecko Perkausová porodila, moderátorka zpráv je dvojnásobnou maminkou

Tagy:
Brazílie krimi influencerka fitness vražda Débora Michelsová Alexander Gunsh