Brzobohatý se soudí s Kuchařovou kvůli pomluvě. Nejen já jsem z toho unavený, řekl

Herec a muzikant Ondřej Brzobohatý je sice s bývalou manželkou Taťánou Kuchařovou rozvedený, ale dozvuky konce jejich soužití pokračují u soudu. V médiích se totiž v minulosti objevila církevní smlouva, kterou mezi sebou s Táňou uzavřeli, a spolu s ní i citlivé údaje. Hudebníkovi poté došla trpělivost a soudí se kvůli pomluvě. Modelka však jakýkoliv záměr ohledně úniku informací odmítá.

Další pokračování kauzy proběhlo ve středu u obvodního soudu pro Prahu 2. Jak umělec prozradil redakci Showtime, je už z ní unavený a znechucený. „Nejen já, ale i celá společnost je z toho vyčerpaná. Je to jen trapné, nic víc,“ svěřil se.

ČTĚTE TAKÉ: Role princezny Kate se po léčbě změní, míní královský expert. Lékaři zvažují každý krok

Vše začalo zveřejněním citlivých údajů ze žaloby na anulaci jejich církevního sňatku. Dokument mimo jiné obsahoval informace o tom, že má Ondřej zálibu v převlékání do ženských kostýmů. Hudebník se domnívá, že je médiím poskytla sama Kuchařová.

Modelka to však naopak vyvrací. „Ještě jednou a naposledy důrazně odmítám, že bych bulváru poskytla natolik citlivou věc, jako je žaloba na anulaci církevního sňatku. Nejenže to považuji za morálně pokleslé, ale ani pro to nemám sebemenší důvod,“ uvedla na svém Instagramu.

Ve středu vystoupil klíčový svědek, a to osoba, které údajně sama Kuchařová celé znění žaloby poslala. Novinář, který se kauzou zabýval a byl zároveň PR manažerem některých projektů bývalé Miss World, u soudu uvedl, že průběžně dostával zprávy od slavné krásky s dotazy, proč poskytnuté informace ještě nebyly zveřejněny. Kromě pracovních záležitostí spolu totiž řešili i věci spojené s rozpadem manželství.

Kontakt této dvojice překvapil i samotného Ondřeje. „Neměl jsem tušení o 90 procentech z toho, co v soudní místnosti zaznělo,“ doplnil s údivem. Modelka uvedla, že k průběhu líčení se „na rozdíl od svého bývalého muže“ nehodlá nijak vyjadřovat. Celou záležitost prý okomentuje až po vynesení rozsudku.

Dvojice by se měla u soudu znovu potkat během letních prázdnin. Zda dojde k vyřešení celé situace a bude mít válka expartnerů konečně svého vítěze, se teprve uvidí. „Osobně se snažím být v celé věci nohama na zemi. Netuším, jaké argumenty předloží protistrana. Svůj názor si nechám pro sebe, je to stále čerstvé,“ sdělil Brzobohatý.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nesvačilová přiznala novou známost. Kvůli šatům bych si svatbičku střihla, říká herečka

Tagy: