Tereza Ramba: Jak točím, je to jako když do domečku hodíš bombu. Bez mamky bych chodila nahá

Tereza Ramba přijala hlavní roli ve filmu Zápisník alkoholičky.

Tereza Ramba v 7 pádech Honzy Dědka

Herečka Tereza Ramba promluvila v oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka o novém filmu Zápisník alkoholičky. Vysvětlila, proč se nejprve nechtěla role zhostit. Také pohovořila o chodu její domácnosti. „Jakmile začnu točit, je to jako když do domečku hodíš bombu,“ svěřila se Ramba.

Když dostala herečka Tereza Ramba nabídku zahrát si ve filmu Zápisník alkoholičky, zprvu nebyla příliš nadšená. Roli dokonce nechtěla přijmout. „Když mi to poslali, řekla jsem, že určitě ne,“ vyprávěla Ramba v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

ČTĚTE TAKÉ: Princezna Kate chystá velké překvapení. Fanoušci ji možná brzy uvidí vedle krále Karla III.

„Zavolala jsem manažerce, řekla jsem jí, aby nebláznila, že mám dvě malý děti a nemůžu,“ vysvětlila, proč roli odmítala. Manažerka ji ovšem přesvědčovala, aby do toho šla. „Tak jsem zavolala mámě, která mi říkala, že tahle témata jsou taky důležitý,“ pokračovala.

Poté svolala rodinnou poradu a nakonec usoudila, že se role chopí. Nyní je vděčná, že tak učinila. „Všichni měli pocit, že to je to, co na tom povolání miluju. Což jsem zjistila třetí natáčecí den a pak jsem byla moc ráda,“ přiznala herečka.

Doma to vypadalo jako po výbuchu

Natáčení Zápisníku alkoholičky ale nebylo jednoduché. „Bylo to náročný, nebudu lhát,“ svěřila se Tereza Ramba s tím, že během natáčení to u ní doma vypadalo jako po výbuchu.

„Jakmile začnu točit, je to, jako když do domečku hodíš bombu,“ prozradila Ramba. „Každá máma, která pracuje, tohle chápe. Vy jste bohyně, dámy. Zvládáme všechno. Přiznám se, že teď prala jenom máma. Kdyby máma neprala, tak nemáme co na sebe a já sem přijdu nahatá,“ smála se.

Starat se o domácnost a být herečkou na plný úvazek rozhodně není snadné. „Prát, uklízet, vařit, mít dvě děti a točit s Karlem Janákem ty jeho šestnáctky, to je brutální,“ nastínila a dodala, že její partner doma nevaří. „Maty vůbec nevaří. On je nejlepší táta na světě, ale vařit neumí. A já chci, aby děti jedly zdravě, takže jim dělám takový pekáčky. Ale stíhat to všechno dohromady...“ povzdechla si Tereza Ramba.

Kromě Terezy Ramby si moderátor Honza Dědek pozval do Švandova divadla také herečky Zuzanu Kronerovou a Leonu Skleničkovou a digitálního malíře Tomáše Duchka. Premiérový díl sledujte v úterý 4. června ve 21:35 na Primě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nesvačilová přiznala novou známost. Kvůli šatům bych si svatbičku střihla, říká herečka

Tagy: