Bude Volný rozdávat flákance v kleci? Kontroverzní exposlanec koketuje s MMA organizací

České království bizarních soubojů. Tak je možné nazvat ani ne rok existující organizaci nabízející převážně zápasy MMA Clash of the Stars. V kleci se perou bojem doposud neotřískaní tiktokeři, youtubeři, pornoherečky a možná jejich řady rozšíří i jeden kontroverzní politik.

Projekt Clash of the Stars (COTS) vznikl teprve v prosinci, má za sebou dva turnaje. Jak to vypadalo na té druhé, jsme vám přiblížili v článku. Momentálně se skládá program třetího galavečera, který se uskuteční zatím v neznámém termínu na neznámém místě.

COTS opět nabídne nemalou porci výstřednosti včetně souboje kulturisty Filipa Grznára s youtuberem Alešem Bejrem. V nabídce by se ale mohl nečekaně objevit i politik, který na začátku loňského roku vyhrožoval tehdejšímu místopředsedovy Poslanecké sněmovny Tomáši Hanzelovi dnes už slavným „flákancem“ a nakonec v dolní komoře rozpoutal rvačku.

Teď by flákance mohl rozdávat na místě, které je tomu předurčené. Organizace na svých sociálních sítích sdílela schůzku svého promotéra Tomáše Linh Le Sy s bývalým členem partaje SPD, zakladatelem hnutí Volný blok a podle mnohých lidí i proslulým dezinformátorem.

Kontroverzemi, které vzbuzuje, je s nadsázkou perfektním kandidátem pro angažmá v COTS vyhledávajícím bizarní záležitosti. „Všechny vás zdravím. Jestli o to budete stát, tak nakonec přijde i flákanec,“ poznamenal Volný ve videu, které se na 24 hodin objevilo na Instagramu organizace.

Tagy: