Budu jíst jako Vémola a pak pokoušu sousedku, vtipkoval Kraus. A zavzpomínal na Gotta

Karlos Vémola byl potřetí hostem v Show Jana Krause

Jan Kraus o Vémolovi: Karlos je výborný vzor pro velkou část společnosti

Karlos Vémola se dočkal trilogie. A to v Show Jana Krause, kde byl potřetí hostem. Tentokrát hned po velkém triumfu nad Attilou Véghem. Bojovníkovi se navíc ve slavném pořadu dostalo mimořádného přijetí, jeho příchod totiž doprovázela melodie písně C’est La Vie, kterou proslavil Karel Gott. Stejný song Vémolu doprovodil do posledního zápasu. Moderátor dostal od bijce dva dárky – sportovní výživu a zápasnické šortky. „To vás osvalí, zhubnete a budete v těch trenkách nějak vypadat,“ vtipkoval Vémola.

Tři hosty v pořadu Show Jana Krause tentokrát doplnil český Terminátor Karlos Vémola, který vyhrál dlouho očekávanou odvetu s Attilou Véghem. „Přinesl jsem vám svoje zápasové trenky…“ řekl v úvodu bojovník.

ČTĚTE TAKÉ: Něco takového už dlouho neuvidíte. S Véghem se potřebujeme, řekl Vémola po výhře

„Mě na tom jenom zajímá, jak se to pere,“ vtipkoval hned Kraus.

„A kdybyste do těch trenek chtěl poladit formu, tak jsem vám vzal zdravou snídani. To vás osvalí, zhubnete a budete v těch trenkách nějak vypadat,“ avizoval bijec při předání velkého balení sportovní výživy. „Počkejte, ale jaké je tam časové rozmezí. Když to všechno sežeru, budu celý den vypadat jako Vémola, jo?“ vyzvídal moderátor. Bojovník mu radil, aby si to více rozložil. „Tak si to dám třikrát denně a pak pokoušu sousedku,“ pokračoval Kraus.

Šampion organizace Oktagon poté upřímně přiznal, že zatím neví, co bude ve sportovním důchodu dělat. A zmínil, že možná začne s manželkou Lelou pracovat na dalším dítěti.

„Vždycky, když někdo řekne, že bude pracovat na dítěti, tak je mi chvilku divně. Vždycky si pak říkám, jak to bylo u mě… Já jsem nikdy nešel jako do šichty,“ komentoval to Kraus.

Po natáčení poskytli bojovník i moderátor exkluzivní interview pro CNN Prima NEWS. Kraus například přiznal, že ho Vémolovo vítězství velmi těší. „Člověk z toho má radost, když se někomu podaří nějaké těžké zadání, které si dá. Ať už je to svým způsobem kdokoliv. Je to výborný vzor pro velkou část společnosti, rvát se za svůj ideál. Není to jen o rvačce dvou chlapů, je za tím dřina, vůle. To na tom možná obdivuji nejvíc,“ řekl známý herec a bavič.

Český Terminátor si pochvaloval, že už je v Show Jana Krause hostem po tolikáté. „Dostat se sem potřetí je samozřejmě krásné, vážím si toho. Zároveň je to velká motivace, člověk musí něco dokázat, aby se dostal k panu Krausovi,“ poznamenal Vémola.

Bijec z Olomouce nastupoval do možná posledního zápasu kariéry za zvuků písně C’est La Vie v podání Karla Gotta, a tak byla řeč i o tomto velikánovi české hudby.

„Karla Gotta jsem obdivoval také. Je řada písniček, které od něj miluju. Gott není vlastně jenom zpěvák, je to kus epochy, kterou máte v sobě. A prošel z komunismu do kapitalismu ohromným časem,“ uvedl Kraus. „Viděl jsem ho od dětství. Můj otec ho měl hrozně rád a vždycky říkal: ‚To je profesionál, pracant…‘ A on byl. Měl jsem tu čest a štěstí ho poznat osobně. Byl vtipný, zábavný, krásný člověk.“

Show Jana Krause s Karlosem Vémolou můžete sledovat dnes od 21.40 na televizi Prima.

Tagy: