Burzovní expedice krok po kroku. Další díl Krypty poradí, jak kryptoměny kupovat

Logo pořadu Krypta

BYZNYS (17)

Na internetu i ve společnosti se hodně o kryptoměnách mluví, málokdo člověku ale skutečně vysvětlí, jak bitcoin a ostatní digitální mince kupovat. Další díl pořadu Krypta proto poskytuje návod na pořizování kryptoměn. Obchodní tipy přidá i analytik Jakub Jedlinský. Pořad Krypta můžete sledovat každý týden ve čtvrtek ve 14:40 na CNN Prima NEWS.

Koupit bitcoin. To se lehko řekne. Jenže kde, za kolik a co k tomu člověk potřebuje? Odpověď se skrývá v druhém díle druhé sezóny pořadu Krypta.

Ten divákovi poskytuje návod, jak kryptoměny krok po kroku nakoupit. Od první myšlenky k realizaci takového obchodního úkonu totiž vede na první pohled vcelku trnitá cesta. Základem investování je proto důsledná rešerše a zodpovědný přístup.

Kryptoměny se nejčastěji obchodují na burzách. Těch ale existuje nepřeberné množství. Pořad Krypta proto poradí, které z nich jsou u investorů zavedené a důvěryhodné.

„Čeho bych se určitě vyvaroval, jsou menší burzy, které mají menší objem obchodů. Ty bývají pofidérní, některé jsou vyloženě podvodné,“ varoval v Kryptě kryptoměnový analytik Jakub Jedlinský s tím, že podvodníci často „loví“ nezkušené investory i na sociálních sítích.

O pořadu Krypta

Kryptoměny patří mezi nejrizikovější investice, které definuje vysoká volatilita. Pořad Krypta má za cíl přístupnou a srozumitelnou formou zvýšit povědomí o bitcoinu a dalších digitálních mincích, které jsou dlouhá léta spojeny s řadou kontroverzí a mýtů.

Jde o první audiovizuální pořad o kryptoměnách v Česku, se kterým přichází velké médium. Od 1. září roku 2022 odstartovala už druhá řada tohoto projektu.

Pořad Krypta sledujte každý čtvrtek ve 14:40 na CNN Prima NEWS nebo na webu cnn.iprima.cz, kde najdete také archiv již odvysílaných dílů.

Tagy:
nákupy investice pořady CNN Prima NEWS burza Bitcoin kryptoměna Česko kryptoměny Krypta krypta Jakub Jedlinský