Startuje druhá sezona edukačního pořadu Krypta. Co se s bitcoinem dělo přes prázdniny?

Moderátor pořadů Krypta a Byznys – Filip Kalčák

BYZNYS (17)

Edukační pořad Krypta o kryptoměnách a dalších investicích je po prázdninách znovu tady. První díl druhé řady hledá odpověď na otázku, jak si trh s kryptoměnami vedl během letních měsíců. Pořad Krypta můžete sledovat každý týden ve čtvrtek ve 14:40 na CNN Prima NEWS.

Prázdniny končí a investoři se vrací z letních dovolených na burzu. Právě září bývá pro vlky z Wall Street nejhorší měsíc, během kterého historicky řada titulů uzavírala v červených číslech.

Jenže letošní rok je v kontextu červených čísel trochu jiný, globální trhy se potýkají se skepsí už od poloviny roku a ani během prázdnin se tato situace nezlepšila. Krize se přitom nevyhnula ani světu kryptoměn.

V prvním díle druhé řady edukačního pořadu Krypta proto diváci zjistí, v jaké situaci se nyní digitální mince nacházejí a co za to asi může.

O pořadu Krypta

Kryptoměny patří mezi nejrizikovější investice, které definuje vysoká volatilita. Pořad Krypta má za cíl přístupnou a srozumitelnou formou zvýšit povědomí o bitcoinu a dalších digitálních mincích, které jsou dlouhá léta spojeny s řadou kontroverzí a mýtů.

Jde o první audiovizuální pořad o kryptoměnách v Česku, se kterým přichází velké médium. K 1. září roku 2022 odstartovala už druhá řada tohoto projektu.

Pořad Krypta sledujte každý čtvrtek ve 14:40 na CNN Prima NEWS nebo na webu cnn.iprima.cz, kde najdete odvysílané díly také ze záznamu.

Tagy:
Wall Street pořady CNN Prima NEWS Bitcoin kryptoměna prázdniny Česko kryptoměny burzy Krypta krypta