Šokující odhalení: Bylo mi patnáct a stala jsem se milenkou frontmana Rammsteinů, tvrdí žena

Till Lindemann, frontman skupiny Rammstein, má na krku další malér. Před více než deseti lety měl mít poměr s dívkou, které bylo 15 let, navíc to byla kamarádka dcery jednoho z členů skupiny, píše web týdeníku Focus.

Dnes 28letá žena se potkala s Lindemannem na dovolené v roce 2010. Alkohol tekl proudem a slavný zpěvák se začal točit kolem mladé dívky. Tehdy se měli pouze líbat. Dovolená skončila, ale oba zůstali v kontaktu a během několika měsíců se z nich stali milenci.

ČTĚTE TAKÉ: Nevěřte zlým jazykům. Pravda vyjde brzo najevo, slíbil frontman Rammsteinů svým fanouškům

Lindemann dívce tvrdil, že se do ní zamiloval, mladá žena popisuje, že byla na vrcholu blaha. Do svého deníku si v té době napsala: „Za nejzábavnější věc považuji to, že se se mnou zapletl.“

„Měla jsem pocit, že jsem dospělá. Ta věc s Tillem, to bylo jako z jiného světa. Myslela jsem si, že bych mohla zaujmout místo po jeho boku,“ vzpomíná žena. Dnes už ví, že byla příliš mladá a nebyla schopná posoudit realitu ani to, jaký vliv mohla mít aférka na její život, píše web týdeníku Focus.

Dívka se tehdy pochlubila přátelům a své mladší sestře a zprávy o jejím vztahu s Lindemannem se dostaly až do kapely. Rodičům nic neřekla, ale její otec se o románku s frontmanem kapely Rammstein dozvěděl v roce 2012. „Byl jsem vzteky bez sebe,“ řekl její otec týdeníku Der Spiegel. Vyčítal si, že vzal dceru s sebou na dovolenou, kde se s Lindemannem potkala. Otec dívky zasáhl a vztah dcery s frontmanem ukončil.

Mladá žena tvrdí, že ji vztah s Lindemannem poznamenal. Hodně pila, měla problémy s navazováním vztahů, chodila za školu. S bývalým milencem se opět potkala v roce 2016 a navázali tam, kde přestali. Jejich románek definitivně skončil v roce 2019.

Svůj příběh zveřejnila proto, že jí vadí, jakým způsobem se kapela chová a předstírá, že je všechno v pořádku, i když se tam odehrávaly orgie. „Mlčela jsme už dost dlouho. A to, jak se nyní chovají, je ignorace a facka všem ženám,“ řekla.

V Německu je sex povolen od čtrnácti let, ale s jakoukoli starší osobou až od 16 let. Nesmí zároveň jít o osobu s důvěrným vztahem, jako jsou například opatrovníci, učitelé či vedoucí v kroužku.

Tagy: