Celebrity přiznaly, jaký mají vztah k alkoholu. Kdo do suchého února hodil vidle?

Ano, piju i v únoru. Já se vlastně snažím pít průběžně, přiznal Ondřej Gregor Brzobohatý.

Tradiční akce „Suchý únor“ znamená měsíc absolutní abstinence. Dodržuje ji i mnoho herců a hereček. Ale třeba moderátorka CNN Prima NEWS Laďka Něrgešová se k abstinenci nezaváže. „Letos poprvé to opravdu nedám. Mám nervy jenom jedny,“ řekla s nadsázkou. A které další celebrity se v únoru popíjení nevzdají?

„Já někdy nepiju vůbec i třeba týden. Hodně totiž řídím, protože bydlím za Prahou. Je ale pravda, že teď, jak jsem hodně doma, pivo si večer na spaní dám. Nevím, jestli to je alkoholismus,“ okomentovala vtipně svůj vztah k alkoholu herečka Adéla Gondíková.

Zato herec Marek Němec, známý jako doktor David Hofbauer ze seriálu Sestřičky Modrý kód, je téměř abstinent, proto pro něj Suchý únor nemá skoro význam. „Dodržuji takový suchý rok, takže mě se to fakt netýká,“ prozradil.

Ne snad, že by se Marek alkoholu nikdy nedotkl, vztah k němu ale nemá. „Průběžně piju málo, takže nemám pocit, že bych tím tělu vůbec něco dal, kdybych přestal v únoru,“ dodal s úsměvem sympatický herec.

„Jestli už je únor, tak já už slavím měsíc suchého ledna,“ řekla další tvář seriálu Sestřičky, herečka Kristýna Frejová. „Zatím v tom budu asi pokračovat, protože psychická nálož ze současné situace nepřeje tomu, aby mozek bojoval ještě s nějakou kocovinou,“ pokračovala seriálová sestřička.

Také známý herec Ivan Trojan se svěřil, jak to má s alkoholem. „Docela se držím stranou. Co se týká alkoholu, rád se pobavím s přáteli. A když už se bavím, umím se bavit dlouho, ale pak vždycky přibrzdím, protože práce je pro mě je motivací nevěnovat se alkoholu tak, jak bych třeba i chtěl,“ prozradil Trojan.

„Suchý únor dodržuji,“ hlásila hned Petra Černocká, která se svěřila, že ani jindy vůbec nepije. „Ale Jiří? Na to jsem se ho nikdy nezeptala, jak to bude v únoru,“ řekla herečka a se zvídavým úsměvem se otočila na svého manžela, kytaristu Jiřího Pracného.

„Před čtrnácti dny jsem se rozhodl, že si vyčistím tělo od alkoholu a vůbec jsem netušil, že bude Suchý únor. Takže já to s ním spojím, ale pak si zase dám,“ uvedl Pracný situaci na pravou míru.

Stejně jako moderátorka Laďka Něrgešová, která se přiznala v pořadu SHOWTIME, hodil do této akce vidle i zpěvák Ondřej Gregor Brzobohatý. „Ano, piju i v únoru. Vlastně se snažím pít průběžně, protože si myslím, že je to zdravé. Tělo přece nemůžeš dostat do žádného extrému,“ řekl na závěr Brzobohatý.

Tagy: