Opilý pár se pokusil o zvedačku z Hříšného tance. Dívka si málem zlomila vaz

Mladý australský pár se pokusil napodobit známou „zvedačku“ z filmu Hříšný tanec. Oba však byli opilí a místo toho, aby se dívka „vznášela“ ve vodorovné poloze nad partnerovou hlavou, začala přepadávat za jeho záda a dopadla přímo na hlavu. Vše natočila její sestra a video od té doby koluje na sociálních sítích.

„Všechno se seběhlo tak rychle,“ řekla 25letá Millie Slennettová o zlomovém okamžiku, který se stal virálním. „Dali jsme si předtím pár drinků. Teď mohu říct, že mi alkohol v těle snad trochu pomohl i při samotném pádu, protože jsem byla uvolněnější,“ dodala.

Celá událost se odehrála na rodinné zahradě. Millie nejprve vyzvala mladší sestru Rosie k tanci. Zřejmě i vzhledem k tomu, že všichni pili alkohol, napadlo je, že se pokusí napodobit „zvedačku“ z filmu Hříšný tanec z roku 1987. V legendární scéně Patrick Swayze zvedá svou partnerku Jennifer Greyovou nad hlavu, zatímco na pozadí hraje píseň The Time of My Life.

Millie si byla jistá, že ona a její přítel Justin kreaci zvládnou bez problémů, sama je totiž tanečnice. Vše začalo slibně – Millie ladně skočila do Justinových paží, načež ji zvedl nad hlavu. „Nejspíš jsem to přehnala s odrazem, proto jsem se skoro okamžitě převážila dopředu,“ prohlásila Millie.

„Navíc jsem se snažila zvednout nohy výš, až se mi dostaly nad hlavu,“ řekla zkušená tanečnice, která doma s přítelem obvykle cvičí různé taneční sekvence.

Když dívka spadla na zem, sestra přestala natáčet a všichni se k ní seběhli a kontrolovali, zda Millie dokáže hýbat končetinami. Odvezli ji do nemocnice, kde CT vyšetření ukázalo, že zázračně unikla jakémukoli vážnému zranění a vyvázla jen s modřinami.

Poté, co lékaři zhlédli záběry z nehody, byli sami překvapeni, že vůbec může chodit. „Měla jsem obrovské štěstí, mohla jsem si zlomit krk,“ uvedla Millie s tím, že nedoporučuje podobné kreace nacvičovat v opilosti.

Tagy: