Česká influencerka Gelnarová vyhrála debutový zápas v KSW. Pak poslala všem haterům vzkaz

Influencerka a zápasnice Hana Gelnarová má za sebou úspěšnou premiéru mezi profesionálkami. V polských Gliwicích vyhrála na body zápas ve známé organizaci KSW, když porazila domácí bojovnici Dominiku Steczkowskou. „Dala jsem do toho všechno,“ řekla Gelnarová se slzami v očích a poslala vzkaz i svým haterům.

Influencerka si svůj první profesionální triumf nad domácí zápasnicí Dominikou Steczkowskou užila, předtím na něj ale také hodně dřela a podle jejích slov dala do toho všechno. „Trénovala jsem, jak jsem jen mohla. Cítím, že mám srdce bojovníka. Doufám, že jsem překvapila všechny hatery, kteří mi psali, že nevydržím ani první kolo,“ řekla po zápase se slzami v očích Gelnarová.

ČTĚTE TAKÉ: Z Clashe mezi evropskou elitu. Populární „KrutoHanka“ Gelnarová přijala nabídku od KSW

O jejím triumfu rozhodly body. Dva rozhodčí přisoudili výhru jí, jeden soupeřce. Ta byla v prvním kole aktivnější, ale Gelnarová převzala ve druhém kole iniciativu a navíc přidala dobré údery.

Zápas se měl původně odehrát v rodném městě Gelnarové Ostravě. Nicméně kvůli zářijovým povodním se přesunul do Polska.

Pro českou zápasnici jde o zatím největší úspěch. Nabídce jít do KSW zprvu sama ani nevěřila. „Říkala jsem si, jestli si ze mě někdo nedělá srandu. Ale nakonec jsem zjistila, že mají opravdu zájem, abych u nich měla zápas,“ popsala Gelnarová v nedávném rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Dosud zápasila jen v Clash of the Stars, která je známa spíše bizarními souboji než čistě sportovními výkony..

KSW patří mezi největší organizace bojových sportů světa. Gelnarová s ní uzavřela smlouvu na delší dobu. „Je tam více zápasů, ale musím samozřejmě něco předvést, musím vyhrát,“ řekla Gelnarová před zápasem s Polkou. Mnoho lidí v její úspěch v profi organizaci nevěřilo, podobné podceňování ji ale motivuje. „Doufám, že haterům zavřu pusu.“ To se na první pokus také v sobotu povedlo.

Její jméno bylo nedávno také spojováno s kauzou, kdy na několik minut zveřejnila na sociálních sítích příspěvek, kde hajluje. Pravici zvedla do rytmu německé písně z nacistické éry. Později za přešlap omlouvala. „Je to moje chyba, neznalost ale neomlouvá,“ řekla s tím, že nic takového rozhodně nepodporuje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nabídka od KSW? Nejprve jsem si myslela, že je to vtip, přiznává Gelnarová před těžkou bitvou

Tagy: