Cesta ke Sněžce se změnila v tragédii: Kočárek s kojencem se převrátil, dítě nepřežilo

Sněžka

Tragická smrt dítěte v Peci pod Sněžkou

Ve středu po poledni došlo v Peci pod Sněžkou na cestě k lanovce na Sněžku k tragické události. Dle informací, které poskytli policisté, měl kojenec vypadnout z ujíždějícího kočárku. Strážci zákona nyní pátrají po svědcích celého incidentu. Bližší informace k případu neposkytli. Na základě zjištění CNN Prima NEWS mělo však dítě, kterému nebyl ještě ani rok, podlehnout svým zraněním.

Událost se stala ve středu krátce po půl jedné odpoledne. Podle informací CNN Prima NEWS měl kočárek ujet a s dítětem se převrátit. To nehodu nepřežilo.

ČTĚTE TAKÉ: Smutná slova o manželově sebevraždě a finanční tísni. Vdova po Ptáčkovi promluvila

„Na místě jsme zasahovali v počtu čtyř záchranných posádek a více vzhledem k věku dítěte nemůžeme sdělovat,” uvedla pro redakci mluvčí záchranářů Lucie Hanušová. Do záchranné akce se zapojili členové horské služby i vrtulník.

„Žádáme případné svědky této události, aby neprodleně zavolali na linku 158,” vyzvala policejní mluvčí Iva Kormošová.

Není zatím vůbec jasné, co se přesně mělo na místě odehrát, proto budou svědectví kolemjdoucích pro kriminalisty velmi důležitá.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Děsivá scéna v Ostravě. Nahé dítě skákalo po parapetu, ukazuje video. Matka v bytě tvrdě spala

Tagy:
policie společnost Pec pod Sněžkou pátrání Sněžka Královéhradecký kraj trestná činnost, právo a spravedlnost katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události