Vémola zvažuje konec kariéry. Nevzal jsem si lehkou písemku, říká o soupeři pro poslední zápas

Patrik Kincl vs. Karlos Vémola, Oktagon 21. května 2023

Rozhovor s Karlosem Vémolou

Bojovník Karlos Vémola uvažuje o konci kariéry. Odveta s Attilou Véghem by mohla být jeho posledním zápasem. Jak uvedl v rozhovoru pro kanál FightCast, vždy se chtěl rozloučit výhrou, pro dosažení takového cíle si pro sebe však přichystal „těžkou písemku“.

Karlos Vémola minulý týden zažil další velký pád, když se jeho přemožitelem ve velkolepém zápase Oktagonu stal Patrik Kincl, který tak obhájil titul šampiona střední váhy. Vémola nesl porážku těžce a nenáviděnému soupeři nepodal ruku. Neúspěch v ostře sledovaném zápase Vémolu donutil přemýšlet nad budoucností.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Prohra s Kinclem? Pro Vémolu šílená potupa, řekl Ondruš. S oběma se potkal v kleci

„Přijímá se mi špatně to, že stárnu. Možná mi to něco naznačuje. Nechci, aby si mě lidé pamatovali jako toho Vémolu, který dostával do huby od pitomců, jako je Kincl, protože zestárl,“ rýpl si fighter.

Karlos totiž za měsíc oslaví už 38. narozeniny. Rodák z Olomouce i proto naznačil, že by jeho poslední zápas mohl být s Attilou Véghem. „Celý život jsem říkal, že chci skončit s výhrou, vždy. Nevzal jsem si lehkou písemku, chtít vítězství a jít na poslední zápas s Attilou Véghem,“ přiznal.

Jeden z nejznámějších bojovníků v Česku by se chtěl rozloučit tak, jak je zvyklý – ve velkém stylu. „Pokud si to budu moct naplánovat, chtěl bych rozloučení v nabité O2 aréně, kam přijdou všichni moji známí, fanoušci, trenéři po třiceti letech. To je pro mě krásná představa a motivace,“ dodal Vémola. S Attilou Véghem by se mohl utkat ještě letos.

Tagy: