Vémola: Vědět, že prohrávám, vletím na Kincla jak prase do kukuřice. Vysvětlil nepodanou ruku

Vémola vs. Kincl

Rozhovor s Karlosem Vémolou

Po prohraném zápase s Patrikem Kinclem se Karlos Vémola opevnil hradbou mlčení. Nyní se k bitvě konečně vyjádřil v exkluzívním rozhovoru pro kanál FightCast specializující se na bojové sporty. Vrátil se k pozápasovému nepodání ruky soupeři i důvodům, proč se odstřihl od sociálních sítí.

Kincl v souboji s Vémolou zvítězil po uplynutí časového limitu v pátém kole na body, což Karlose očividně vykolejilo. Terminátor odešel z ringu předčasně, dlouholetému rivalovi ani nepodal ruku a odjel do nemocnice na ošetření.

K TÉMATU: Kincl zdevastoval Vémolovi obličej. Ten mu nepodal ruku a odjel rovnou do nemocnice

Omluva fanouškům i soupeři

„V tom pozápasovém šoku bylo podání ruky upřímně to poslední, na co jsem v tu chvíli myslel. Byla to každopádně chyba. Ruku jsem mu (Kinclovi) ale měl podat, už jen proto, že bylo jasný, že to budou řešit fanoušci i on sám. Byl jsem prostě naštvanej na rozhodčí, tak jsem se sebral a odešel. Prostě jsem to neustál a dál bych to nerozebíral,“ přiznal Vémola chlapsky v rozhovoru pro FightCast.one.

Prozradil také, že jeho pozápasový zdravotní stav nebyl tak dobrý, jak se původně domníval: „Myslel jsem si, že na ošetření budu tak deset minut, ale nakonec jsem tam byl do pěti do rána,“ přiznal zkušený bojovník, který zápas končil s krví zalitýma očima.

Jako prase do kukuřice

V rozhovoru se Karlos několikrát vrátil také ke způsobu vedení zápasu: „Kdybych věděl, že prohrávám, vletěl bych do toho pátýho kola jak prase do kukuřice a nechal bych tam všechno i za cenu toho, že mě Kincl knokautuje a prohraju před limitem. Takhle jsem se ale snažil spíš neudělat chybu, neriskovat. Podle starých pravidel bych vyhrál,“ narážel Vémola na fakt, že dřív byl lépe hodnocen bojovník, který byl v zápase aktivnější.

Terminátor se také vyjádřil ke skutečnosti, že se už před zápasem odstřihl od svých sociálních sítí, resp. už je osobně nespravuje. „Svoje fanoušky sice miluju, ale najdu jinou cestu, těch hejtrů je tam strašně moc. Budu teď pořádat více setkání, budeme jezdit po nemocnicích, po školách, dělat různé semináře atd.“

Současně naznačil, že další boje v kategorii do 84 kg jsou pro něj pasé včetně případného třetího zápasu s Kinclem. „Třetí zápas pro mě vůbec není téma. Kincl se s porážkou ode mne pět let trápil a připravoval se na odvetu, ale tohle já fakt už nechci podstupovat. Nechci to dělat svému zdraví, svojí rodině ani svojí mámě,“ uzavřel.

Mohli jste přehlédnout: Kincl a Vémola v bitvě v kleci, souboj přiblíží video vložené níže.

Tagy: