Cíle letos nemám. Jsem ráda, že už lyžuju a snowboarduju, řekla Ledecká po zranění

Při tréninku na světový pohár dala Ester Ledecká rozhovor CNN Prima NEWS.

Rozhovor s Ester Ledeckou

Lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká právě trénuje na italských svazích. Reportérce CNN Prima NEWS prozradila, v jaké fyzické kondici je po loňském zranění, zda už má nakoupené dárky a jestli si během trénování dopřeje i nějaké to vánoční mlsání.

Úspěšná česká sportovkyně má pro strach uděláno, i když se po trati řítí více než stokilometrovou rychlostí. Redakce CNN Prima NEWS měla to štěstí, že mohla mnohonásobnou olympijskou vítězku Ester Ledeckou pozorovat přímo při lyžování. V Itálii totiž trénuje na závod, který ji zanedlouho čeká ve Svatém Mořici.

ČTĚTE TAKÉ: CNN: Pro machistické hokejisty jsou chrániče krku slabost. Když si je neberou, hrozí jim smrt

Pro letošní sezónu si po loňském zranění nedává žádné cíle. „Jsem teď hlavně ráda, že lyžuju a snowboarduju. Hrozně si vážím toho, že jsem se ze zranění vylízala. Budu dělat maximum, abych trénovala nejlíp, jak budu umět, a abych podala ten nejlepší výkon,“ uvedla sportovkyně pro CNN Prima NEWS.

Minulé léto si Ledecká zlomila klíční kost. Rekonvalescence trvala dlouho, takže se kvůli ní nemohla zúčastnit mistrovství světa v alpském lyžování. Teď si do Itálie s sebou přivezla svůj tým včetně maminky.

CNN Prima NEWS Ledecká prozradila, zda při tréninku může hřešit a dopřát si třeba trochu cukroví. „Jo, hřešit bych asi mohla, akorát žádné cukroví teď nemám. Vždy mi ale nějaké pošle babička,“ řekla.

A má už nakoupené dárky? „Nemám, vůbec pro nikoho. Je to složité. Budu se snažit co nejvíc zajistit a se zbytkem se holt budu muset spolehnout na Ježíška,“ svěřila se Ledecká.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Olympijské kolekci dominují národní barvy. Podívejte se, v čem budou sportovci oblečeni

Tagy: