Co způsobilo smrt zpěváka Liama Payna? Lékaři už znají příčinu

Liam Payne

Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction

Lékaři už oficiálně potvrdili příčinu úmrtí zpěváka Liama Payna, bývalého člena skupiny One Direction. Šéf záchranné služby v Buenos Aires Alberto Crescenti podle britského deníku Daily Mail uvedl, že hudebník utrpěl frakturu lebky, což mělo vést k jeho okamžité smrti. „Jeho zranění byla neslučitelná se životem,“ řekl. Záchranáři také pomocí cestovního pasu ověřili Paynovu totožnost. Policisté zatím stále vyšetřují okolnosti pádu.

Když záchranná služba dorazila na místo, Paynovi už pomoct nedokázala. „Naším úkolem bylo dorazit co nejrychleji a poskytnout mu první pomoc,“ informoval Crescenti. Na otázky o tom, zda byl zpěvák pod vlivem alkoholu nebo drog, odpovědět podle Daily Mail nechtěl.

ČTĚTE TAKÉ: Rozmlácený pokoj zpěváka Liama Payna byl plný drog. Policie zveřejnila fotky z místa tragédie

Crescenti však podle deníku The Sun zdůraznil, že se stále čeká na výsledky pitvy, a vyzval veřejnost, aby se svými soudy „nepředbíhala“. Tělo zesnulého zpěváka policisté odvezli více než tři hodiny po jeho tragickém pádu.

Policisté také zveřejnili fotografie Paynova hotelového pokoje, na nichž se nachází zdemolovaná místnost, ve které zpěvák přebýval. Jeden ze snímků zobrazuje například rozbitou obrazovku televizoru. Policisté v pokoji rovněž našli četné dávky drog a předměty k jejich užívání. Kromě toho byly ve vaně apartmá stopy po svíčce a hliníkové fólii.

Liam Payne byl nalezen mrtvý, poté co vypadl z balkónu hotelu v argentinské metropoli Buenos Aires. Podle tamních médií hudebník zemřel po pádu ze třetího podlaží na vnitřní terasu. Po nešťastném incidentu se před budovou shromáždily stovky fanoušků, aby uctili jeho památku.

Zpěvák byl jedním z pěti členů známého boybandu One Direction. V kapele působili také Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson a Zayn Malik. Skupina vznikla v roce 2010. O pět let později One Direction oznámila, že si dává pauzu, jak připomněl web CNN.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Na rozdíl od Anny K. se svatby dočkala po pár týdnech. Kdo je Varteckého novomanželka?

Tagy:
smrt hudba společnost One Direction hodnoty Daily Mail Buenos Aires umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události Alberto Crescenti