Rozmlácený pokoj zpěváka Liama Payna byl plný drog. Policie zveřejnila fotky z místa tragédie

Liam Payne

Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction

Předtím, než bývalý člen skupiny One Direction Liam Payne zemřel po pádu z hotelu v Argentině, se choval údajně násilně a zmateně. Podle informací zpravodajství CNN na něj zaměstnanci hotelu dokonce zavolali policii. Po jeho smrti byl prohledán také zpěvákův pokoj, který byl značně zdemolovaný a plný drog.

Policie byla přivolána krátce po páté hodině večer zaměstnanci hotelu, kteří hlásili „agresivního hosta, zřejmě pod vlivem drog nebo alkoholu“. V záznamu hovoru, který má zpravodajství CNN k dispozici, manažer hotelu popisuje, že muž v hotelovém lobby „rozbíjí věci a ničí celou místnost," a prosí, aby k nim co nejrychleji byla poslána hlídka. Neví prý, zda muž není v ohrožení života.

ČTĚTE TAKÉ: Z posledního příspěvku zesnulého zpěváka z One Direction mrazí. Odpočívej v pokoji, napsal

Svědkové podle deníku Clarin rovněž tvrdí, že Payne jednal zmateně, rozbil svůj laptop. Následně byl odveden zpět na pokoj. O chvíli později prý zaslechli zaměstnanci hlasitý zvuk z hotelového nádvoří, kde bylo zpěvákovo tělo objeveno.

Ředitel záchranných služeb v Buenos Aires Alberto Crescenti potvrdil, že Payne utrpěl vážná zranění po pádu z výšky asi 40 metrů. „Zranění byla neslučitelná se životem,“ uvedl Crescenti. Dodal, že příčinou zpěvákovy smrti byla zřejmě zlomenina lebky a na místě nehody již nebylo možné provést resuscitaci.

Fotografie Paynova hotelového pokoje, které zveřejnila policie v Buenos Aires, ukazují zdemolovanou místnost, ve které Payne přebýval. Jeden ze snímků zobrazuje například rozbitou obrazovku televizoru. Policisté v pokoji našli také četné dávky drog a předměty k jejich užívání. Kromě toho byly ve vaně apartmá stopy po svíčce a hliníkové fólii.

Mezi fanoušky, kteří se shromáždili před hotelem, aby vzdali zpěvákovi hold, panoval smutek a někteří zapalovali svíčky.

Payne se do Buenos Aires vydal na koncert svého bývalého kolegy z One Direction, Nialla Horana, jen několik dní před tragédií. Jeho poslední příspěvky na sociálních sítích zobrazovaly šťastné chvíle s partnerkou Kate Cassidyovou a výlety po Argentině.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Na rozdíl od Anny K. se svatby dočkala po pár týdnech. Kdo je Varteckého novomanželka?

Tagy: