Na rozdíl od Anny K. se svatby dočkala po pár týdnech. Kdo je Varteckého novomanželka?

Zpěvačka Anna K. s partnerem Tomášem Varteckým v době, kdy spolu byli šťastní.

Rozchod zpěvačky Anny K

Zatímco zpěvačka Anna K. čekala na svatbu s kytaristou Tomášem Varteckým 27 let, jeho současná partnerka Martina se jí dočkala jen po pár týdnech vztahu. Kdo je žena, kvůli které se Vartecký rozhodl konečně vstoupit do manželství?

Prohlášení o konci vztahu vydala Anna K. v srpnu, pět dní poté, co se Tomáš Vartecký na svém nově založeném profilu na Instagramu pochlubil, že je v jeho životě nová žena. A sice Martina Virák-Lipnicki, s níž tehdy podle všeho randil už několik měsíců. „Je načase říct, že již nějakou dobu je mojí partnerkou Martina,“ napsal na začátku srpna na sociální síti Vartecký a ke statusu přidal i společné fotky s popiskem new life, tedy nový život.

ČTĚTE TAKÉ: Soukup mě kousnul, zuří po rvačce Dopita. Bývalý partner Hanychové měl dostat pěstí do obličeje

S Martinou se podle informací webu Blesk.cz měl seznámit v hotelu. „Tomáš už od dubna nebydlel doma. Přespával ve zkušebně a později v hotelu. Právě tam se spolu seznámili, protože Martina v hotelu pracuje jako pokojská. Doprovází ho na všech divokých mejdanech,“ uvedl nejmenovaný zdroj.

Martina pracuje jako pokojská, ale jinak se toho o ní moc neví. Na svém Instagramu, který je soukromý, o sobě uvádí, že se ráda věnuje háčkování. Chvíli také spravovala instagramový účet svého partnera –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ přidávala například zprávy, co rád snídá či jaký je jeho dopolední rituál. Tyto příspěvky už ale nejsou dohledatelné.

Pár prý se svatbou rozhodně nemarnil čas. „Zasnoubili se asi dva týdny poté, co se poznali. Tomáš si chtěl Martinu vzít co nejdříve. Martina měla v tu dobu dokonce ještě přítele. Měla ho i poté, co se už zasnoubila s Varteckým. Teď už je to tedy konečně expřítel,“ řekl deníku Blesk zdroj z okolí páru.

Svatba podle Blesku proběhla tento víkend v Mečově na Náchodsku. Nevěsta si na svatbu oblékla dlouhé černé šaty z konfekce a tenisky. Ženich měl kožené kalhoty a černou košili.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Dcera zpěváka Dalibora Jandy ukázala své bydlení s luxusní terasou. Dům vyměnila za byt

Tagy:
rodina hotel společnost Instagram manželství celebrity okres Náchod Anna K Blesk svatba Tomáš Vartecký společenská rubrika Martina Virák-Lipnicki