Hokejový expert Antoš měl nehodu, komentování MS pro něj končí. Zranil se i další moderátor

Hokejový expert Milan Antoš

Hokejové legendy: Vzpomínka na Ivana Hlinku

Hokejový odborník Milan Antoš měl v neděli dopravní nehodu. Sportovní komentátor známý z vystupování v České televizi má sice vážná zranění, ale je mimo ohrožení života, uvedla pro web iDnes.cz mluvčí televize Vendula Krejčová. Dění na světovém šampionátu v Praze však již komentovat nebude. Zranil se také reportér Michal Dimitrov.

Komentátora měl srazit vůz při cestě z O2 arény, odkud vyrazil Antoš na skútru. Stalo se tak po večerním zápase mezi Rakouskem a Švýcarskem, který komentoval společně s kolegou Tomášem Jílkem, píše web iDnes.cz.

ČTĚTE TAKÉ: Dojemné gesto Jaromíra Jágra. Na zápase udělal radost malému fanouškovi, video je hitem

Bývalý hokejista, který nastupoval například za pražskou Slavii nebo prvoligové Ústí nad Labem, má několik zlomenin. Mluvčí však rozsah jeho zranění nepřiblížila. „Bude v pořádku, jen už nebude komentovat zbytek domácího šampionátu,“ ujistila Krejčová.

Nejedná se o jediný incident moderátorského týmu, který zajišťuje na televizi průběh šampionátu. „Na in-line bruslích se zle potloukl i reportér Michal Dimitrov. Pro ČT logistické problémy. Ale hlavní je, ať jsou oba v pořádku,“ informoval na sociální síti X reportér iSportu.cz Zdeněk Janda.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Červenka je talent své generace, tvrdí hokejový expert a bývalý útočník Jakub Koreis

Tagy:
autonehoda vozidlo skútr expert hokej sport Praha Milan Antoš Mistrovství světa v ledním hokeji O2 Arena Michal Dimitrov