Hrůzný incident v Jihlavě: Opilý muž měl znásilnit sedmiletou dívku, vylákal ji na záchody

Policie se zabývá případem, kdy v Jihlavě byla znásilněná teprve sedmiletá dívenka.

Znásilnění holčičky v centru Jihlavy

Hrůzný případ se odehrál v Jihlavě. Opilý muž měl v rušném nákupním centru znásilnit teprve sedmiletou holčičku, která tam byla v doprovodu otce. Nic netušící dítě údajně vylákal na záchody. Krajští kriminalisté pachatele dopadli krátce po činu a soud ho vzápětí poslal do vazby. Pro CNN Prima NEWS zprávu potvrdila policejní mluvčí Kraje Vysočina Dana Čírtková.

Podle zjištění CNN Prima NEWS byla holčička na nákupech s otcem v jednom z jihlavských obchodních center. Zda se na chvíli ztratila otci z dohledu a poprosila o pomoc toho nepravého, nebo zda se oba muži znali, se nedá zatím s určitostí říci. Z následků si však dítě ponese trauma celý život.

ČTĚTE TAKÉ: Matka udusila dcerku, protože plakala. Soud uznal polehčující okolnosti, dostala 13 let

Podezřelý ji měl zavléct do kabinky na toaletě, kde ji znásilnil. Otec dítěte byl mezitím zřejmě v jiné části budovy. Jak se redakci CNN Prima NEWS podařilo zjistit, policii na místo zavolala ostraha a podezřelý na návrh státního zástupce o víkendu zamířil od soudu přímo do vazby.

„Závažným mravnostním trestným činem se zabývají krajští kriminalisté od pátečního večera, podezřelého muže kriminalisté v průběhu víkendu obvinili z trestného činu znásilnění,“ řekla pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Kraje Vysočina Dana Čírtková s tím, že muž byl zadržen přímo na místě činu. Vzhledem k tomu, že obětí činu je nezletilá osoba, policie k případu nemohla poskytnout žádné podrobnější informace.

Kriminalisté nyní uklidňují rodiče, že další nebezpečí nehrozí, zároveň vyvracejí fámy, že se měl činu dopustit cizinec. Muži, který má bohatou trestní minulost, za znásilnění nezletilé dívky hrozí až 12 let za mřížemi.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brutální bitka dětí na Karlovarsku. Útočník kopal chlapce do hlavy, ostatní si to natáčeli

Tagy: