Tři mladí lidé zemřeli při nehodě na Trnavsku. Řidič narazil do stromu, z fotografií mrazí

K mimořádně tragické nehodě došlo v pátek večer u obce Veľká Mača v okrese Galanta na Slovensku. Teprve dvacetiletý řidič nezvládl řízení a narazil do stromu. V autě s ním cestovaly ještě dvě dívky a jeden chlapec. Až na jednu z dívek ležící ve vážném stavu v nemocnici nikdo nepřežil.

„Dvacetiletý mladík, který seděl na sedadle řidiče v autě značky Hyundai, sjel z dosud neznámých příčin ze silnice a narazil do stromu,“ uvedla policie na Facebooku.

✝️TRAGICKÁ NOC V OKRESE GALANTA✝️ NÁRAZ DO STROMU NEPREŽILI 3 OSOBY K mimoriadne tragickej dopravnej nehode, pri...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, May 24, 2024

V době havárie s ním byli ještě tři jeho vrstevníci – dvě dívky ve věku jednadvacet a osmnáct let a jednadvacetiletý mladík. „Nehodu přežila pouze starší z dívek, kterou záchranáři transportovali do nemocnice s vážnými zraněními. Ostatní spolu s řidičem bohužel zraněním podlehli,“ dodala policie. Podle informací zdravotníků, které citoval web Topky.sk, utrpěla dívka frakturu stehenní kosti a úraz hrudníku.

ČTĚTE TAKÉ: Tragická nehoda dvou aut zablokovala hlavní tah mezi Prahou a Táborem. Jeden člověk zemřel

Místo nehody bylo uzavřeno, zasahovaly tam všechny záchranné složky. „Krátce po půlnoci vyslalo Operační středisko Zdravotnické záchranné služby Slovenské republiky dvě sanitky a jeden sanitní vůz k dopravní nehodě osobního automobilu,“ potvrdili záchranáři.

Vzhledem k závažnosti nehody si případ převzal vyšetřovatel, který ve věci začal trestní stíhání pro přečin usmrcení a ublížení na zdraví s následkem těžké újmy na zdraví.

„Apelujeme na mladé řidiče, kteří ještě nemají dostatečné zkušenosti za volantem, aby nepodceňovali situaci a zbytečně neriskovali. Řidič je vždy plně zodpovědný za všechny osoby, a to i ve chvílích, kdy se všichni kolem něj baví. On musí mít situaci stále pod kontrolou,“ zdůraznila policie.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nehoda na pražském hlavním nádraží. Osobní vlak se střetl s lokomotivou, zranili se tři lidé

Tagy: