Nezletilá dívka v Missouri mlátila spolužačce hlavou o beton. Rvačku si studenti natáčeli

Nezletilá dívka během rvačky způsobila studentce střední školy v americkém státě Missouri vážné poranění mozku. Brutální napadení natáčeli spolužáci, video později zveřejnili na sociálních sítích, napsal deník The Mirror. Zbitá studentka je v kritickém stavu v nemocnici.

Rvačka se podle deníku The Mirror strhla v pátek kolem 14:30 tamějšího času v blízkosti Hazelwoodské střední školy ve městě St. Louis. Na nahrávce je vidět extrémní brutalita napadení, kdy útočnice jedné z dívek mlátí hlavou o betonovou podlahu. Oběť poté zůstává ležet na zemi a vypadá to, že má záchvat, zatímco kolem ní pokračuje bitka.

ČTĚTE TAKÉ: Nebezpečný cizinec pobodal člověka, na jiné lidi házel kameny. Policie ho zatkla v Chomutově

Policie, která byla ke rvačce přivolána, našla dívku s vážným zraněním hlavy na křižovatce vzdálené jen pár minut od školy. Nemocnice k jejímu zdravotnímu stavu nezveřejnila řádné informace, zprávy na sociálních sítích uvádějí, že by po útoku měla být v kómatu.

„V sobotu 9. března 2024 byla zadržena podezřelá patnáctiletá dívka, která je obviněna z napadení,“ uvedli policisté na Facebooku.

Útok vyvolal velké pobouření a strach nejen v nedaleké škole, ale i mezi místními lidmi. „Šikana a rvačky v komunitě jsou problémem, proti němuž bychom se měli všichni postavit a snažit se ho vyřešit v zájmu našich dětí. Školský obvod Hazelwood vyjadřuje všem zúčastněným lítost a těm, kteří to potřebují, nabídne další emocionální podporu ze strany našeho podpůrného a krizového týmu," uvedla v prohlášení pro zpravodajství Fox News škola.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Detaily trýznivé vraždy na Pardubicku. Seniorka zřejmě žila, když vrah použil vrtačku

Tagy:
policie útok škola násilí krimi USA napadení šikana Missouri Hazelwood