Inkognito rozzářila krásná Miss. Okouzlila Brzobohatého i Prachaře, bude i v dalších dílech

Modelka Justýna Zedníková po boku Ondřeje Brzobohatého

Ondřej Brzobohatý v pořadu Inkognitu podléhal krásné Miss

Tento díl zábavného pořadu Inkognito potěší především mužské oko, ovšem nepotěší partnerky účinkujících. Libor Bouček do něj totiž pozval královnu krásy, 22letou půvabnou blondýnku Justýnu Zedníkovou. Svým kamarádům Jakubovi Prachařovi a Ondřeji Brzobohatému tím udělal nevídanou radost. Ti se před nádhernou Justýnou div nerozplynuli. Krásné dívce navíc zajistili pravidelnou práci na Primě.

Na tohle se partnerkám účinkujících čtvrtečního dílu pořadu Inkognito nebude dívat lehko. Do křesla pro VIP hosta tentokrát usedne Miss Justýna Zedníková. „Jo tak, takže modelka, která si někde střihla nějaké cameo (epizodní roli, pozn. red.),“ pronesl se zakrytýma očima a s lehkým despektem Ondřej Brzobohatý o modelce, která si zahrála ve filmu Jedeme na teambuilding.

ČTĚTE TAKÉ: Šokovalo mě, kdo je zrádce, přiznala Katka z show Zrádci. Věra lituje, že neměla třezalku

To ale ještě netušil, kdo proti němu sedí. „Je to Justýna Zedníková. Jasná věc. Modré oči, takové hluboké…,“ hádal správně Jakub Prachař, což Ondřeje probralo. „Ježiš, ta je krásná. Já beru zpět, váš výkon byl fantastický. Já dokonce musím říct, že jsem si říkal, jestli bych vás neobsadil do jednoho ze svých muzikálů, pokud byste uměla trochu zpívat,“ řekl Ondřej Brzobohatý.

„Než ze sebe vykodrcal tohle souvětí... chtěl jsem říct, že se bude klanět a nabízet různé věci,“ protočil oči Jakub Prachař. „Většinou si bere lidi stranou, dělá hrozně významného, sundá si brýle. No nic…,“ přisadil si Libor Bouček.

Justýna ale bohužel pro Ondřeje pěveckým talentem dle svých slov nevládne. „Na zpěv stoprocentní hluchota,“ zhodnotila své pěvecké nadání kráska. „A nemohla by tady sedět se mnou?“ navrhl viditelně okouzlený Ondřej Brzobohatý možnost, že by v budoucích dílech Inkognita usedla vítězka soutěže krásy mezi hádající panelisty. V tu chvíli si mohl dovolit vyslovit tohle přání nahlas, neboť jeho manželka Daniela Gregor Brzobohatá zrovna nebyla přítomna. A co by to byl Libor Bouček za kamaráda, kdyby svého přítele nevyslyšel. A tak Justýna Zedníková skutečně minulý týden natočila své první díly Inkognita a v roli panelistky usedla vedle Ondřeje Brzobohatého.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Dyková představila nový Hřebejkův film o fake news. Sama jsem nějaké fámy vypustila, přiznala

Tagy:
Jakub Prachař Prima Ondřej Brzobohatý Libor Bouček lifestyle celebrity Inkognito Daniela Písařovicová Showtime Justýna Zedníková pořady Jedeme na teambuilding umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika