Rozvážela potraviny, při vykládání Annu zabilo projíždějící auto. Strašné, truchlí sousedé

Obyčejný pracovní den se pro rodinu ze slovenské obce Chtelnica změnil v nepředstavitelnou tragédii. Čtyřiapadesátiletá Anna v pondělí v práci rozvážela potraviny, v obci Boleráz do ní ale při vykládání zásilky z kufru najelo jiné auto a zraněním na místě podlehla. Případ si nyní převzali kriminalisté. O smutné události informovali krajští policisté na facebookovém účtu.

Když žena vylezla z auta a chtěla vyndat ze zadního prostoru dodávky zásilku, narazil do ní jiný vůz.

ČTĚTE TAKÉ: Záhadná smrt mladé ženy v Nitře: Její tělo unášel proud řeky, na sobě měla roztrhané tílko

„Podle prvotních informací měla 53letá řidička zastavit menší nákladní vozidlo na cestě uprostřed obce. 54letá spolujezdkyně měla vystoupit z auta a postavit se za vozidlo, kde do ní narazil 42letý řidič,“ uvedli policisté v příspěvku. Sražená žena na místě zemřela. Případ si následně převzali vyšetřovatelé a zahájili trestní stíhání pro přečin usmrcení.

Žena měla podle sousedů vždy úsměv na tváři. Anna obývala byt ve Chtelnici s dospělým synem. „Byla rozvedená, ale se svým bývalým mužem vycházela dobře. Povahou byla velmi starostlivá. Je to nesmírná tragédie,“ sdělili sousedé, kteří kvůli smutné zprávě zrušili i společné oslavy masopustu, pro web Nový Čas.

I když do domu dorazí muzikanti, veselá nálada se neočekává. „Necháme za Anku zahrát nějakou smuteční píseň,“ sdělila jedna ze sousedek se slzami v očích. K projevení úcty zesnulé dokonce v domě vzniklo pietní místo. Annina zdrcená dcera odmítla rodinnou tragédii jakkoliv komentovat. „Nezlobte se, nedáváme to,“ reagovala na oslovení webu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Drsný zákrok kvůli banalitě: Řidiče vytáhla z auta zásahovka, ve voze seděla tříletá dcera

Tagy: