První slova Miraie po operaci: Zlomeniny, šrouby a titan. Zveřejnil i fotku z nemocnice

Mirai na koncertě

Mirai v nemocnici

Mám v sobě kus titanu a pár šroubů, napsal na Instagramu Mirai Navrátil poté, co jeho kapela zveřejnila informace o zpěvákově operaci. Ke vzkazu přidal i fotografii. Fanoušky uklidňoval, jak ke zranění došlo, ale neuvedl. Některá vystoupení skupiny se ruší.

„Děkuju moc za Vaše zprávy. Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama. Věřím, že budu asap dobrej, ať si to léto ještě trochu užijem,“ uvedl hudebník v příspěvku.

Poděkoval také všem doktorům a sestřičkám, kteří se o něj starají. „Pár týdnů mě čeká kašovitá strava a drinky only, tak se těším na pořádný šnycl na summerfestu,“ zažertoval.

ČTĚTE TAKÉ: Zdeněk Srstka se oženil ve svých 72 letech. Co své manželce před smrtí odkázal?

O tom, že musel Mirai nečekaně podstoupit operaci, informovala v úterý na Facebooku jeho kapela: „Ahoj všichni, bohužel pro vás dneska nemáme nejšťastnější zprávy. Mirai je aktuálně v nemocnici po operaci.“

Zranění zkomplikovalo plány na nejbližší týdny, které bylo nutné změnit. „Je jisté, že nezvládneme libereckou zastávku našeho Mirai Summer Festu, která měla proběhnout v sobotu 3. srpna. Hledáme nový termín a ohledně zakoupených vstupenek vás budeme co nejdříve informovat,“ sdělila kapela a požádala své fanoušky o trpělivost.

Pod Miraiovým příspěvkem se objevilo několik povzbudivých zpráv, ve kterých mu lidé přejí brzké uzdravení, mezi nimi i někteří kolegové: „Posíláme všichni sílu z Paříže! Máme tě rádi, buď dobrej asap,“ napsala zpěvačka a moderátorka Emma Smetana. „Drž se kemo,“ dodal i hudebník Paulie Garand.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Bez chyb nemůže být chlap chlapem, myslí si Marpo. Proč se rozhodl dělat country?

Tagy: