Doznání Hanychové po svatbě s Dopitou: Stále patřím Prachařovi, chtěla bych být i Soukupa

Agáta Hanychová prozradila, že před Bohem stále „patří“ Jakubu Prachařovi, otci své dcery Miy, přestože se nedávno před zákonem provdala za Miroslava Dopitu, s nímž má nejstaršího syna Kryšpína. Modelka v rozhovoru pro web eXtra.cz přiznala, že svůj církevní sňatek s Prachařem nezrušila.

Když Hanychová sledovala, jak komplikované to měla Taťána Kuchařová se zrušením církevního sňatku, rozhodla se zůstat před Bohem provdaná za Prachaře. Navíc by prý také ráda vymyslela způsob, jak patřit i Jaromíru Soukupovi, otci svého třetího dítěte Rozárky.

ČTĚTE TAKÉ: Nejsem žádná opuštěná chudinka, tvrdí Kuchařová. Nechce mít kolem sebe toxické lidi

„Stále jsem pana Prachaře, takže se s Mirkem nemůžeme vzít v kostele. Já, když jsem viděla, jak je to složité, co dělá Brzobohatá Kuchařová, tak to tak nechám. Myslím si, že je to fér. S Jakubem mám taky dítě. Nevím akorát, co s Jaromírem, aby si mě mohl také vzít. Abych patřila všem třem,“ svěřila s nadsázkou dcera Veroniky Žilkové v rozhovoru pro web eXtra.cz.

Otcům svých dětí údajně neoznámila, že se bude vdávat za Dopitu. Na to, jak se budou Prachař a Soukup tvářit, prý ani nepomyslela. „Míra si vyzvedával od Kuby Miu a bylo to v pohodě. Ti dva si nemůžou nic vyčítat. Kuba mě Mírovi přebral. Jak se bude tvářit Jaromír, nevím,“ doplnila.

Svatba se konala v pátek 29. prosince na zámku v Roztokách, konala se však o šest dní později, než původně plánovali. Dopita s Hanychovou se chtěli vzít už 23. prosince, to byl ale v Česku vládou vyhlášen státní smutek za oběti při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze.

V živém vysílání na sociální síti Instagram se s fanoušky podělila Hanychová také o několik detailů týkajících se svatby. Vysvětlila například, proč tajila, že se budou brát. „Říkala jsem na Instagramu, že nebudu mít svatbu, protože jsem ji chtěla mít v klidu, hezkou a pro sebe, takže jsem vám lhala, ale nebylo to nic osobního,“ uvedla s tím, že obřadu se účastnila pouze rodina. Nepozvala mimo jiné ani svou blízkou kamarádku Ornellu Koktovou.

O ruku žádala Hanychová

V Česku je tradicí, že o ruku žádá muž ženu. V případě Hanychové a Dopity tomu ale bylo naopak. „Musela jsem žádat Mirka o ruku, protože on už mě o ruku jednou žádal. Ale já jsem mu nemusela dávat prstýnek, takže jsem ho jen požádala. On si pak klekl a požádal mě. Bylo to krásný, byly u toho všechny děti a bylo to dojemný,“ rozplývala se.

„Za těch dvacet let, co ho znám, jsem žádnou negativní vlastnost nenašla. Je strašně skvělý k dětem, všechny děti ho strašně milují, moje i cizí. Je to hrozně hodný člověk,“ zamyslela se modelka.

Že by měla Hanychová čtvrtého potomka, prý nepřipadá v úvahu. „Další miminko ani náhodou, jste se zbláznili. Já bych se taky chtěla někdy v životě vyspat,“ zdůraznila. Rok 2024 by údajně ráda strávila poklidně, bez rozchodů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kordula Stropnická oslavila plnoletost. Pořád jsem dítě, jen s proseccem v ruce, řekla dcera Žilkové

Tagy: