Velký rozchod v královské rodině: Oblíbenému vnukovi Alžběty II. ztroskotal další vztah

Synovec britského monarchy Karla III., Peter Phillips, a jeho přítelkyně Lindsay Wallaceová se rozešli, potvrdil zdroj z jejich blízkého okolí deníku The Sun. Tříletý vztah údajně ukončili přátelsky a nestál za tím nikdo třetí, problémem byla Phillipsova pracovní vytíženost.

Nejstarší potomek princezny Anne se s Wallaceovou dal dohromady v roce 2021 poté, co skončilo jeho manželství s Autumn Kellyovou. Znali se už od dětství, Wallaceová totiž byla spolužačkou Phillipsovy sestry Zary Tindallové.

ČTĚTE TAKÉ: Kalousek ostře ke knize o Zemanovi: Prochlastat se téměř k exitu a být zachráněn není spiknutí

„Než jejich vztah rozkvetl, byli přátelé. Peter a Lindsay se nyní rozhodli vydat každý vlastní cestou. Jejich láska prostě vyprchala,“ řekl zdroj z blízkého okolí rodiny webu The Sun.

Phillips, který byl podle deníku Daily Mail oblíbeným vnukem zesnulé královny Alžběty II., a Wallaceová prý zůstávají přáteli. Nikdo třetí v rozchodu nehrál roli.

Jak uvedl rodinný přítel pro magazín Hello!, za rozpadem vztahu stojí pracovní vytíženost v pořadí osmnáctého následníka na trůn. „Peter a Lindsay učinili velmi těžké rozhodnutí rozejít se, protože kvůli pracovním a rodinným povinnostem spolu trávili málo času,“ sdělil blízký páru.

Poznamenal, že jejich vztah působil opravdu pevně. Rozchod proto mnohé zarazil. „Peterovy obchodní závazky a práce v F1 znamenaly, že byl nepřetržitě pryč. Byl to samozřejmě šok, protože většina lidí si myslela, že jsou pevní jako skála. Je to velmi smutné. Peter cestoval po celém světě a byl hrozně zaneprázdněný, zatímco Lindsay sídlí na severu ve Skotsku, takže pro ně bylo dost těžké se vídat,“ upřesnil.

Wallaceová i Phillips mají z předchozích vztahů dva potomky. Synovec krále Karla III. s bývalou manželkou Kellyovou, se kterou se oženil v roce 2008, sdílí dvě dcery – třináctiletou Savannah a dvanáctiletou Islu.

Phillips svoji nyní už bývalou partnerku dokonce stihl představit své babičce, královně Alžbětě II. K setkání došlo v lednu 2022 na hradě Windsor.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje léčbu. Diagnózu označila za šokující

Tagy:
Velká Británie láska rozchod Alžběta II. vztah královská rodina princezna Anna Peter Phillips Britská královská rodina Zara Tindallová Lindsay Wallace princezna Anne Anne, královská princezna Autumn Kelly