Meghan čeká od Kate bojující s rakovinou omluvu. Harrymu se teď dobře nespí, říká expert

Princ Harry zřejmě v květnu navštíví Velkou Británii. V rodné zemi by se měl zúčastnit oslav k 10. výročí Invictus Games, jejichž je zakladatelem. Královští experti nicméně předpokládají, že kvůli návratu do Spojeného království se mu nespí lehce. „S manželkou by měli něco udělat, aby uznali obrovské potíže, kterými teď rodina prochází,“ uvedl pro web The Mirror expert na královskou rodinu Tom Quinn. Británií otřásla v nedávné době informace o rakovině princezny Kate.

Návštěva Spojeného království není pro prince Harryho jednoduchá. Na akcích Invictus Games, sportovním klání zraněných vojáků a vojaček, ho totiž obvykle podporuje manželka Meghan. Není ovšem jisté, zda vévodkyně na výroční oslavy dorazí. Podle Quinna Meghan stále čeká na omluvu za to, jak s nimi bylo zacházeno, a to zejména od princezny z Walesu Kate.

ČTĚTE TAKÉ: Meghan opět dráždí královskou rodinu, vrací se na Instagram. Porušila dohodu, tvrdí expert

„Kate omluvu rozhodně nechce, Meghan ale ano,“ uvedl pro web The Mirror Quinn. Neshody obou žen podle něj popsal Harry už ve svých memoárech, kde mimo jiné zmínil, že našel manželku po hádce s Kate kvůli šatům pro družičku v slzách na podlaze.

„Meghan a Harry se cítí zraněni tím, jak s nimi bylo zacházeno, když byli pracujícími členy královské rodiny. William a Kate si naopak myslí, že poté, co Harry vydal svoji knihu, bylo špatně zacházeno s nimi,“ popsal Quinn.

Přesto by podle něj Harry chtěl urovnat vztahy se svou rodinou a na květnovou akci tedy dorazí. „Pokud se rozhodne nepřijít, bude to vyžadovat vysvětlování. Každý totiž bude předpokládat, že je to proto, že se nechce setkat se svým bratrem,“ uvedl expert podle webu Express.

„Nepřijít by bylo horší než najít kompromis, že Harry viděl Williama na deset minut nebo přišel s tím, že nemá čas bratra a otce vidět a musí se rychle vrátit do Států, aby mohl být s dětmi. Těmito výmluvami se ale nikdo nenechá zmást,“ doplnil Quinn.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Královská rodina o nemocné Kate: Camilla prolomila mlčení, Sarah poslala dojemný vzkaz

Tagy: