Strach o Justina Biebera: Prožívá „soukromé peklo“, uvádí zdroj. Zpěvák se ztrácí před očima

Justin Bieber na posledních zveřejněných fotografiích vypadá obzvláště pohuble. Zdroje blízké kanadské superstar tvrdí, že si na něm vybírají daň starosti. Zpěváka mělo mimo jiné nepříjemně zasáhnout zatčení jeho dlouholetého přítele a kolegy Seana „Diddyho“ Combse, i narození vlastního potomka.

Zatčení populárního rappera a hudebního producenta Seana „Diddyho“ Combse otřáslo světem celebrit. Hudebník v posledním roce čelil několika žalobám od žen, které jej obvinily ze sexuálního obtěžování a násilí.

ČTĚTE TAKÉ: Znásilnil mě, tvrdí vizážistka v žalobě o slavném zpěvákovi. Hudebník obvinění důrazně odmítá

Jeho zatčení mělo velmi zasáhnout i Biebera. „Poslední, co by Justin chtěl, je znovu prožívat nebo dokonce diskutovat o svém komplikovaném přátelství s Diddym,“ řekl webu In Touch zdroj blízký kanadskému zpěvákovi.

Vztah obou hudebníků je totiž zpětně hodnocen jako toxický. Bieber se s Combsem seznámil ve svých 13 letech. Bylo to období, kdy začal růst v jednu z největších světových hvězd. Právě v této době byl vídán na mnoha akcích ve společnosti kontroverzního hudebníka. „Ale konečně svým nejbližším řekl alespoň pár věcí o svém zážitku z noční můry a o soukromém pekle, které mu Diddy způsobil,“ sdělil zdroj.

Zpěvákovi, který v minulosti řešil problémy s drogami a měl si pohrávat se sebevražednými myšlenkami, má přidělávat vrásky také narození jeho prvního potomka. Podle deníku Bild to v něm mohlo vyvolat nepříjemné vzpomínky na vlastní dětství. Jeho vlastní otec totiž často nebyl doma a Bieberova matka v mládí sama bojovala s drogovou závislostí.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Jsem tu a o tom to je, říká Bohdalová. Herecká ikona promluvila o svém zdraví i strachu

Tagy:
Justin Bieber drogy společnost sebevražda žaloba celebrity Bild trestná činnost dětství noční můra umění, kultura, zábava a média trestná činnost, právo a spravedlnost společenská rubrika