Zatkli populárního rappera Diddyho. Čelil obvinění ze sexuálního obtěžování a obchodu s lidmi

Hudební magnát Sean „Diddy“ Combs, který v posledním roce čelil sérii žalob za sexuální obtěžování a federálnímu vyšetřování za obchodování s lidmi, byl zatčen. Pro CNN to uvedl jeho právník. Z čeho přesně byl obviněn, je v tuto chvíli nejasné.

Rapper a hudební producent Combs, známý také jako Puff Daddy, byl zatčen v luxusním hotelu Park Hyatt na Manhattanu agenty Homeland Security Investigations. „Jsme zklamáni rozhodnutím stíhat pana Combse na základě nepravdivých obvinění,“ uvedl jeho právník Marc Agnifilo pro CNN.

ČTĚTE TAKÉ: Zažila jsem scény jako z hororu, překvapila Sklovská. Popsala sexuální obtěžování primářem

Hudebník v posledním roce čelil několika žalobám žen, které jej obvinily ze sexuálního obtěžování a násilí. Jednou z nich byla i jeho bývalá partnerka Casandra „Cassie“ Venturaová, s níž se však mimosoudně vyrovnal. Obvinění vedla k intenzivnímu vyšetřování federálních agentur, které zahrnovalo prohlídky jeho nemovitostí v Los Angeles a Miami. Mimo to byl Combs také vyšetřován pro obchodování s lidmi.

Jeho právní tým ale důrazně popírá všechna obvinění a tvrdí, že se jedná o nespravedlivé stíhání. „Sean Combs je hudební ikona, podnikatel, milující člen rodiny a filantrop, který posledních 30 let buduje své impérium, zbožňuje své děti a snaží se pozvednout černošskou komunitu. Je to nedokonalý člověk, ale není zločinec,“ poznamenal Agnifilo a vyzval veřejnost, aby nevynášela předčasné soudy.

Kdo je Sean „Diddy“ Combs?

Sean „Diddy“ Combs, původně známý jako Puff Daddy, je jedním z nejvýznamnějších umělců a producentů v hip-hopové historii. Kromě hudby vybudoval podnikatelské impérium zahrnující módu, alkoholové značky a mediální společnosti, připomnělo zpravodajství KTVZ. V 90. letech se proslavil jako producent a rapper s hity jako I'll Be Missing You. Během své kariéry získal také tři ceny Grammy.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Pomsta, nabídka oplodnění i náramky přátelství. Vyjádření Swiftové k volbám má dohru

Tagy: