Těhotná žena zemřela po pádu ze sedmnáctého patra paneláku. Dítě bojuje o život

V britském městě Leeds došlo v úterý k tragédii –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ těhotná žena přišla o život po pádu ze 17patrové výškové budovy. Oběť byla místními identifikována jako Emma Ackoová, jejíž nenarozené dítě bylo po incidentu převezeno do nemocnice ve vážném stavu, informoval deník Manchester Evening News.

„V 10.24 hodin byla policie z West Yorkshire kontaktována záchrannou službou, která byla přivolána k incidentu, při němž žena spadla z budovy v Shakespeare Approach. Žena na následky zranění na místě zemřela,“ uvedli strážci zákona podle deníku Manchester Evening News.

ČTĚTE TAKÉ: Tragická nehoda u Stuttgartu. Audi srazilo matku a dvě malé děti na chodníku, nikdo nepřežil

Žena byla později identifikována jako Emma Ackoová a nacházela se v pokročilém stádiu těhotenství. „Její dítě bylo po incidentu přivedeno na svět v nemocnici a dostává kritickou péči,“ stojí dále v policejní zprávě.

Ackoová byla popisována přáteli a rodinou jako „krásná duše“ s velkým srdcem. Její sestřenice Sarah Whaphamová vyjádřila na sociálních sítích hluboký smutek a šok z náhlé ztráty. „Telefonát, který jsem ráno dostala, mě úplně vyvedl z míry. Emma, měla jsi obrovskou osobnost a srdce. Odpočívej v pokoji, moje krásná sestřenice,“ citoval její slova web LeedsLive. Další blízká přítelkyně, Megan Mooreová, dodala: „Nemůžu uvěřit, že tohle opravdu píšu. Vždy byla krásnou duší uvnitř i navenek… Myslím na tvoje děti doma a modlím se, aby tvá holčička v nemocnici byla v pořádku.“

Incident označil místní radní Luke Farley za „hluboce znepokojivý“. Spolu se svými kolegy z Labouristické strany vyjádřil upřímnou soustrast všem, kteří byli touto ztrátou zasaženi. Policie uvedla, že při vyšetřování nebyly zjištěny žádné podezřelé okolnosti a případ byl předán koronerovi.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kamion na pražské křižovatce srazil cyklistu, ten neměl šanci přežít. Na místě je koroner

Tagy: